<بنده از این کلمه‌ی «برند» هم خیلی بدم می‌آید.
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1032
نویسنده : کامران وزیری
شما میخواهی کارگر داخلی را بیکار کنی، کارگر بیگانه را بهره‌مند و برخوردار کنی برای پُز دادن! جنسهای دارای نشان خارجی را [می‌آورند]، یک عدّه پولدار هم -پولدارهای نوکیسه‌ی تازه‌به‌دوران‌رسیده که متأسّفانه در کشور کم نداریم- دنبال نشانهای خارجی‌اند؛ به قول خودشان برندهای خارجی. بنده از این کلمه‌ی «برند» هم خیلی بدم می‌آید. فروش کالای خارجی و مصرف کالای خارجی باید در جامعه به‌عنوان یک ضدّ ارزش شناخته بشود.

افسران - بنده از این کلمه‌ی «برند» هم خیلی بدم می‌آید


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بیانات مقام معظم رهبری , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: مقام معظم رهبری،نفی خودباختگی،توجه به تولید داخلی،سرفصل اقتصاد مقاومتی ,



بدون شرح...
نوشته شده در 17 / 1 / 1395
بازدید : 478
نویسنده : کامران وزیری



نورانیت برجام در زندگی مردم!
نوشته شده در 25 / 12 / 1394
بازدید : 1157
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1119
نویسنده : کامران وزیری

نصیحت ﭘﺪﺭم ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﻟﻪ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﻮﻧﺪﻩ

افسران - ﺼﯿﺤﺖ ﭘﺪﺭم ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﻟﻪ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﻮﻧﺪﻩ
ﻧﺼﯿﺤﺖ ﭘﺪﺭم ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﻟﻪ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﻮﻧﺪﻩ .
ﻣﯿﮕﻔﺖ: ﺍﮔﻪ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺑﻮﺩﯾﻦ ﻭ ﺻﺎﺣﺐ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﭼﺎﯼ ﺁﻭﺭﺩ ﺭﺩ ﻧﮑﻨﯿﻦ ، ﺷﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﭼﯿﺰﯾﻪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺬﯾﺮﺍﯾﯽ ﺍﺯ ﻣﻬﻤﻮﻧﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺍﮔﻪ ﻧﺨﻮﺭﯾﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻪ ....
چون خودمونم مجبوریم همین کارا بکنیم نزدیکه عیده!
از بچه های دوستان و فامیل نپرسین برا عید چی خریدی ؟
چون اگه او هم همین سئوال را از تو پرسید نمی دونی چی بگی. ﺣﻮﺍﺳﻤﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﯼ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ . به محض اینکه یارانه ها را دادن،دستشون پر می شه.
به سلامتی همه دولت مردانی که سالیان سال از بهبود معیشت کارمندان و بازنشستگان حرف می زنند ولی هرگز عمل نمی کنند. چون 8سال عمر یک دولت کفاف رسیدگی به این وضعیت را نمیکنه.اگه کارمندان و بازنشستگان پیشنهاد بدن، عمر دولت ها به 16 سال افزایش پیدا کنه شاید یک درصد بیشتر به حقوق ها افزوده بشه.

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: گرانی،تورم،معیشت، مقوله فراموش شده! ,



بازدید : 458
نویسنده : کامران وزیری
 
 
افسران - ببخشید دیگه پاهام درازتر از این نمیشه...

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: تکرار هزار فامیل!!! ,



بازدید : 1140
نویسنده : کامران وزیری

IMG_9427.jpgصدور حکم اعدام برای بابک زنجانی، واکنش‌های مختلفی را به همراه داشته است.

 به گزارش ایسنا، «نعمت احمدی» در روزنامه وقایع اتفاقیه نوشته است: حکم اعدام برای بابک زنجانی، حکمی است که از نظر کیفر‌خواست و مواد استنادی آن به طور صحیح صادر شده است. باتوجه به اینکه عملکرد آقای زنجانی به صورت باندی و جمعی صورت گرفته است، از همان ابتدا پیش‌بینی می‌شد که حکم صادره، اعدام باشد اما پرسش این است، صدور این حکم به نفع کیست و آیا با حذف فیزیکی بابک زنجانی منافع شرکت ملی و وزارت نفت حفظ خواهد شد؟

 پرونده‌ای که از ابتدای دستگیری بابک زنجانی، بنده با این شیوه برخورد با وی و بازداشت و قطع ارتباط او با کسانی که پول حاصل از فروش نفت را در تصرف داشتند و در خارج از مرزها به سر می‌برند، مخالف بودم و در نوشته‌ها و هشدارها پی‌در‌پی، به این شیوه رسیدگی به افراد از قماش آقای زنجانی که درواقع امین بیت‌المال هستند، مخالفت کرده‌ام. حتی پرونده معروف به سه هزار میلیاردی و اعدام مه‌آفرید امیرخسروی، باری از آن پرونده معروف چندان کم نکرد و اجرای حکم در بخش مالی را دچار پیچ‌و‌خم اداری نمود.

 موضوع بابک زنجانی با دیگر متهمان کاملاً متفاوت است. در شرایط خاص به هر علت مسئولان وقت بدون بررسی سوابق فردی مانند او اعتماد کردند و او تنها حلقه وصلی بود که ادعا می‌کرد می‌تواند در ایام تحریم، محموله‌های نفتی را از ایران تحویل گرفته و پول آن را با توجه به تحریم سیستم بانکی و دیگر تحریم‌ها به کشور وارد کند. وقتی که مابه‌ازای نفت دریافتی را به کشور وارد نکرد، حذف او از توقیف و بازداشت و سپس اعدام، سرنوشت پول‌ها را مشخص نمی‌کند.

 نگاهی گذرا به چندین جلسه محاکمه آقای زنجانی و آنچه از مسائل اتفاقی در دادگاه به مطبوعات درز پیدا کرد، نشانگر آن بود که به وی نمی‌توان فقط به عنوان متهم نفتی نگاه کرد، وقتی که در دادگاه گفت: زمانی که به من اعتماد داشتید دلارها را در اختیارم می‌گذاشتید تا برایتان تبدیل کنم، یا زمانی که از خرید طلا یاد کرد، این بخش و رسیدگی به این بخش پرونده به کجا رسیده است؟ به باور من پرونده بابک زنجانی فقط درباره ادعای وزارت نفت، فقط بخشی از اتهامات وی در قیاس با دیگر اعمال مجرمانه اوست. آیا بابک زنجانی در نقل و انتقال ارز آن‌گونه که در دادگاه اعلام کرده دخالت داشته است؟ در پرونده فساد بانکی که در «هالک‌بانک» استانبول اتفاق افتاد و پای چند نفر از مسئولان رده بالای دولت ترکیه به این پرونده باز شد و قضیه رضا ضراب که خود را کارگزار آقای زنجانی نامید به کجا رسید؟ دیگر بخش اعمال آقای زنجانی، یعنی مداخله وی در وضعیت ارز و طلا به کجا انجامیده است؟ مهم‌تر از آن سرشاخه‌هایی که در داخل کشور بستری فراهم آوردند تا بابک زنجانی در این فضای مه‌آلود نشو و نما کند و به غول فساد قرن تبدیل شود، چه کسانی هستند؟ اینها مسائل و سؤالاتی است که در کنار این حکم باید قابل توجه و بررسی قرار گیرد.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: بابک زنجانی،میلیاردر نفتی،اعدام باچوبه دار! ,



هجوم گرگها به بازار ایران .......
نوشته شده در 14 / 12 / 1394
بازدید : 439
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1227
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1148
نویسنده : کامران وزیری
جلسه هیئت دولت
هیأت وزیران، ورود کالاهای تولید عربستان و یا از مبدأ این کشور را از کلیه مبادی ورود کالا به کشور از جمله مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ممنوع اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هیأت دولت صبح امروز به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی رییس‌ جمهوری جلسه فوق‌العاده تشکیل داد و اعضا به ادامه بررسی لایحه احکام مورد نیاز اجرای برنامه ششم توسعه پرداختند.

در این جلسه هیأت وزیران، ورود کالاهای تولید عربستان و یا از مبدأ این کشور را از کلیه مبادی ورود کالا به کشور از جمله مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ممنوع اعلام و مصوب کرد که سفر عمره نیز کما فی السابق تا اطلاع ثانوی متوقف می‌ماند.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , عربستان , واکنش دروقت اضافه! ,



بازدید : 550
نویسنده : کامران وزیری
میرشمسی

گویا عده‌ای در دولت، "تنظیم بازار" و ارزان‌ نشدن قیمت سیب‌زمینی را مهمتر از سلامت جان مردم می‌پندارد. شاید هم قرار است "تنظیم سود" سرمایه‌داران واردکننده برنج به هم نریزد!

خبرگزاری تسنیم ــ سیدمحسن میرشمسی: دو موضوع تقریباً مشابه با دو رفتار کاملاً متفاوت؛ یکی «سیب‌زمینی» و دیگری «برنج». یازده هزار تن سیب‌زمینی "سالم"ی که "امحا" شد و هزاران تن برنج "فاسد"ی که بین مردم "توزیع" شد و باز هم قرار است توزیع شود.

دولت همین چندی پیش یازده هزار تن سیب‌زمینی سالم را امحا کرد که به‌اصطلاح، تنظیم بازار به هم نریزد و قیمت سیب‌زمینی در بازار مصرف کاهش نیابد.

دولتِ مدعیِ کاهشِ تورم، حاصل دست‌رنج کشاورزان ایرانی و برکت خدا را از بین برد تا جلوی کاهش قیمت سیب‌زمینی را بگیرد؛ رفتاری که از سوی برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی با رفتار معروف و مشهور آمریکا که گندم مازاد را برای جلوگیری از کاهش قیمت آن در بازار به دریا می‌ریخت اما بین گرسنگان آفریقایی توزیع نمی‌کرد، مقایسه و مشابهت‌سازی شد.

حالا این روزها خبر توزیع برنج آلوده و تاریخ‌مصرف گذشته وارداتی بین مردم، افشا و به یکی از مهمترین موضوعات مورد توجه افکار عمومی تبدیل شده است؛ محموله‌های برنج آلوده و تاریخ مصرف گذشته‌ای که از انبارهای شرکت بازرگانی دولتی بین مردم به‌ویژه در ایام محرم توزیع شده بود.

موضوعی که وزیر جهاد کشاورزی به‌جای احساس نگرانی برای سلامت مردم، آن را طبیعی قلمداد کرد و گفت که تمدید تاریخ مصرف برنج‌ها یک امر طبیعی به شمار می‌آید.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس نیز گفته است که می‌خواهند هزاران تن برنج آلوده و تاریخ مصرف گذشته را از انبارهای شرکت بازرگانی دولتی به انبارهای دیگر منتقل کرده و با تغییر بسته‌بندی و نصب تاریخ جدید در بازار مصرف توزیع کنند.

سؤال این است: دولتی که برای تنظیم بازار و کاهش قیمت سیب‌زمینی احساس نگرانی کرده و سیب‌زمینیِ سالمِ محصولِ زحمتِ کشاورزِ ایرانی را امحا می‌کند، چرا برای سلامت و جان مردم احساس نگرانی نمی‌کند و برنجِ آلوده و فاسدِ وارداتیِ متعلق به سرمایه‌داران را بین مردم توزیع می‌کند؟!

گویا عده‌ای در دولت، "تنظیم بازار" و ارزان‌ نشدن قیمت سیب‌زمینی را مهمتر از سلامت جان مردم می‌پندارد. شاید هم قرار است "تنظیم سود" سرمایه‌داران واردکننده برنج به هم نریزد!

به نظر می‌آید مردمی که در مدت اخیر "هوای آلوده" را نفس می‌کشیدند و با آن کنار آمدند، باید از این به بعد با "غذای آلوده" نیز کنار بیایند و برنج فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته نوش جان کنند؛ همان‌طور که در ماه‌های گذشته میل کردند و تازه امروز از آلوده و فاسد بودن آن مطلع شدند!


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: دولت یازدهم، دولت یاس ونامیدی ,