<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1286
نویسنده : کامران وزیری
 
 

یک سایت خبری مدعی شد: پس از انتقادات از عملکرد صدرالدین شریعتی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تهران، اخباری از برکناری قریب‌الوقوع او به گوش می‌رسد.

به گزارش ایسنا، فرارو با این مقدمه ادامه داد: «در دو هفته اخیر رسانه‌های مختلف اقدام به افشاگری درباره عملکرد هشت ساله رئیس دانشگاه علامه طباطبایی کرده‌اند؛ افشاگری‌ای که اوج آن به موضوع استخدام غیرقانونی بیش از 100 دانشجوی دوره دکترا به عنوان اعضای هیئت علمی‌ این دانشگاه باز می‌گردد.

گفته می‌شود این استخدام‌ها با نظر شخص رئیس دانشگاه صورت گرفته است و تک‌تک این افراد به تایید او رسیده‌اند.

پس از رسانه‌ای شدن مسئله، صدرالدین شریعتی ضمن تایید این استخدام‌ها اعلام کرد که این کار در چارچوب قانون صورت گرفته است.

در همین رابطه و همزمان با این استخدام‌ها تعداد زیادی از اعضای با سابقه هیئت علمی گروه‌های مختلف دانشگاه علامه با حکم بازنشستگی روبه‌رو شده‌اند.

رئیس دانشگاه علامه در هشت سال گذشته رکورددار صدور احکام اخراج و بازنشستگی برای اساتید دانشگاه بوده است.

پس از انتشار انتقادات گسترده در رسانه‌های کشور، امروز سایت اصولگرای فاطرنیوز ادعا کرد که صدرالدین شریعتی به‌زودی برکنار می‌شود.

بنا به اعلام این سایت، حسن روحانی به جعفر توفیقی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دستور داده تا پایان هفته، صدرالدین شریعتی رئیس دانشگاه علامه را از سمت خود برکنار کند.»




بازدید : 1311
نویسنده : کامران وزیری

موشک‌های مافوق صوت و ضدکشتی سوریه و حزب‌الله لبنان عامل بازدارنده جدی برابر ناوهای آمریکایی در مدیترانه است.

خبرگزاری فارس: موشک‌های مافوق ‌صوت «یاخونت» در انتظار ناوهای آمریکایی است
 

یک کارشناس مسائل راهبردی در گفت و گو با خبرنگار بین الملل خبرگزاری فارس گفت:موشک های مافوق صوت و برد بلند ضد کشتی «یاخونت» متعلق به ارتش سوریه و احتمالاً حزب الله لبنان عامل بازدارنده جدی مقابل ناوهای آمریکایی در دریای مدیترانه است.

وی افزود: ناوهای مذکور در صورت مداخله در سوریه باید منتظر موشک های بالستیک دقیق‌زن اسکندر و موشک های ضد کشتی اسکاد باشند و سلاحی که بتواند این موشک های ضد کشتی را خنثی کند روی ناوهای آمریکایی وجود ندارد.

وی همچنین اظهار داشت: با روند شتابنده شکست گروه های تروریستی تحت حمایت آمریکا در سوریه، آنها با این تهدیدات می خواهند به هر نحو ممکن جلوی پیشروی های سریع نیروهای مسلح مردمی سوریه را بگیرند یا دور عملیات آنها را کُند کنند تا راهی برای نجات تروریست های تحت حمایت خود بیابند.

این کارشناس مسائل راهبردی، این واقعیت را که ارتش سوریه و نیروهای مسلح مردمی آن کشور در شش ماه اخیر روی دور پیروزی بوده اند را مهمترین دلیل مبرّی بودن حکومت سوریه از کاربرد سلاح شیمیایی دانست و افزود: هیچ دلیلی ندارد نیروی مسلحی که روی دور پیروزی است و در همه عملیات بزرگ خود پیروز بوده است دست به چنین کاری که او را به شدت بدنام می کند بزند؛ چنین اقدامی تنها از سوی کسانی ساخته است که شکست نهایی خود را خیلی نزدیک می بینند و آنها تروریست ها هستند.




آزادی مبارک، اتفاقی نامبارک!!!
نوشته شده در 5 / 6 / 1392
بازدید : 1263
نویسنده : کامران وزیری




بازدید : 1215
نویسنده : کامران وزیری
 
 
تیم فوتبال نوجوانان ایران در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی زیر 17 سال در گروه E با تیم‌های آرژانتین، کانادا و اتریش همگروه شد. شاگردان دوستی‌مهر در نخستین بازی خود در این رقابتها روز شنبه بیست و هفتم مهرماه به مصاف تیم نوجوانان آرژانتین می‌روند.
 

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم قرعه‌کشی پانزدهمین دوره رقابتهای فوتبال جام جهانی نوجوانان (زیر 17 سال) امشب دوشنبه در شهر ابوظبی امارات برگزار شد که طبق این قرعه‌کشی تیم ایران در گروه E برابر تیم‌های کانادا، آرژانتین و اتریش به میدان می‌رود.

بر این اساس شاگردان علی دوستی‌مهر در نخستین بازی خود در این رقابتها روز شنبه 27 مهرماه به مصاف تیم آرژانتین می‌روند. دومین دیدار تیم زیر 17 سال ایران روز سی‌ام مهرماه با تیم کانادا است. تیم نوجوانان ایران روز جمعه سوم آبانماه آخرین بازی خود در مرحله گروهی این مسابقات را با تیم اتریش برگزار می‌کند.

آرژانتین به عنوان تیم قهرمان و نخست قاره آمریکای جنوبی در این مسابقات حضور دارد، کانادا تیم سوم قاره آمریکا است و اتریش را هم باید تیم ششم قاره اروپا دانست که جواز حضور در جام جهانی نوجوانان را بدست آورده است.

مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال و علی دوستی‌مهر سرمربی، هوشنگ مقدسیان مشاور امور بین‌الملل فدراسیون و سیدمجید حسینی کاپیتان در این مراسم حضور داشتند. دو دیدار نخست تیم ایران در گروه E در شهر دبی امارات برگزار می‌شود اما شاگردان دوستی‌مهر برای برپایی آخرین بازی خود در این جام باید به شهر العین سفر کنند.

برنامه کامل دیدارهای تیم فوتبال زیر 17 سال ایران در مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام جهانی نوجوانان (زیر 17 سال) 2013 امارات به شرح زیر است:
بازی نخست:
شنبه - 27/07/92
گروه E:
* کانادا - اتریش، ساعت 17، ورزشگاه الرشید شهر دبی
* ایران - آرژانتین، ساعت 20، ورزشگاه الرشید شهر دبی

بازی دوم:
سه‌شنبه - 30/07/92
گروه E:
* کانادا - ایران، ساعت 17، ورزشگاه الرشید شهر دبی
* آرژانیتن - اتریش، ساعت 20، ورزشگاه الرشید شهر دبی

بازی سوم:
جمعه - 03/08/92
گروه E:
* آرژانتین - کانادا، ساعت 20، ورزشگاه الرشید شهر دبی
* ایران - اتریش، ساعت 20، ورزشگاه شیخ خلیفه شهر العین

رقابتهای جام جهانی امارات از 25 مهرماه تا 17 آبان‌ماه در 6 ورزشگاه "محمد بن زاید" ابوظبی، ورزشگاه "باشگاه الامارات" در راس الخیمه، ورزشگاه "باشگاه الفجیره" در الفجیره، ورزشگاه "راشد" باشگاه الاهلی در دوبی، ورزشگاه "الشارقه" در شارجه و ورزشگاه "خلیفه بن زاید" در شهر العین برگزار می‌شود.




بازدید : 1241
نویسنده : کامران وزیری
همزمانی سفر سلطان قابوس،پادشاه عمان  با حضور جفری فلتمن،معاون سیاسی دبیر کل سازمان ملل متحد در تهران باعث گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره محور مذاکرات این دو مقام شده است. سلطان قابوس همیشه تلاش کرده که روابط خوبی با آمریکا و انگلیس داشته باشد و چند باری نقش میانجی میان ایران با این دو کشور را ایفا کرده است. جفری فلتمن را هم بسیاری بیشتر به جای معاون سیاسی دبیر کل سازمان ملل متحد به عنوان سیاستمدار کهنه‌کار آمریکا در منطقه می‌شناسند.
 
مجله مهر: وقتی جفری فلتمن با سابقه طولانی فعالیت در وزارت امور خارجه آمریکا به عنوان معاون سیاسی دبیر کل سازمان ملل متحد انتخاب شد خیلی‌ها از این موضوع انتقاد کردند. گفته می‌شود که منصوب کردن فلتمن در این پست  یک توافق از پیش صورت گرفته برای باقی ماندن بان‌کی مون برای دومین دوره به عنوان دبیر کل سازمان ملل متحد بوده است و این مسئله آن‌قدر اهمیت داشته که این دیپلمات آمریکایی از سمت خود در وزارت امور خارجه آمریکا استعفا کرد. فلتمن،۵۴ ساله از سال ۱۹۸۶ فعالیت خود را در وزارت امور خارجه آمریکا شروع کرده است. او هر چند اکنون سمت معاون سیاسی دبیر کل سازمان ملل متحد را دارد اما دیپلمات‌ها او را به عنوان یکی از عناصر پرنفوذ وزارت امور خارجه آمریکا می‌شناسند که در پوشش این پست به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد. فلتمن یکی از مهمترین   دیپلمات‌های آمریکا در امور خاورمیانه بوده و بیشتر دوران فعالیت خود را روی مسائل  خاورمیانه به ویژه ایران تمرکز داشته است. فلتمن همیشه به فعالیت آرام و پشت پرده عادت داشته است . شاید جنجالی ترین زمان برای او دوره فعالیت به عنوان سفیر آمریکا در لبنان بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ بود و سید حسن نصرالله،دبیر کل حزب الله بارها از دخالت این دیپلمات آمریکا انتقاد کرد. در سال ۲۰۰۶ به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به خاک لبنان،سید حسن نصرالله دولت فواد سنیوره،نخست وزیر وقت لبنان را به خاطر همین دخالت‌ها و تاثیر‌گذاری گسترده فلتمن در تصمیم‌گیری‌ها «دولت فلتمن» خواند.
 
 
 



بازدید : 1197
نویسنده : کامران وزیری
وزیر اطلاع‌رسانی سوریه:
«عمران زعبی» ضمن هشدار نسبت به هرگونه حمله نظامی به سوریه، گفت دولت به هیچ‌وجه از هیچ‌گونه تسلیحات شیمیایی استفاده نکرده است.
خبرگزاری فارس: حمله به سوریه در هیچ شرایطی آسان نیست/پاسخ دمشق خاورمیانه را به آتش می‌کشد
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه «النشره»، «عمران الزعبی» وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در واکنش به تهدیدات اخیر آمریکا و کشورهای غربی، نسبت به تبعات سنگین هرگونه ماجراجویی نظامی علیه سوریه، هشدار داد.

وی که با شبکه تلویزیونی المیادین صحبت می‌کرد، گفت: فشار آمریکا بی‌فایده و وقت تلف کردن است و سوریه از مبارزه با تروریست‌ها دست برنمی‌دارد.

زعبی افزود: حمله به سوریه هیچ‌گاه برای هیچ‌کس ساده نخواهد بود، چراکه چنین حمله‌ای پاسخی جدی خواهد داشت که شعله آن تمام خاورمیانه را به آتش می‌کشد.

آمریکا و کشورهای غربی در چند روز اخیر با این ادعا که دولت سوریه روز چهارشنبه به منطقه «الغوطه» در نزدیکی دمشق حمله شیمیایی کرده، فشارها بر دولت را افزایش داده‌اند. آمریکا امروز یکی از ناوهای خود را نیز در نزدیکی سواحل سوریه مستقر کرده است.

وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در پاسخ به اتهامات کشورهای غربی گفت: دولت سوریه به هیچ وجه، در هیچ منطقه‌ای از سوریه از هیچ‌نوع سلاح هسته‌ای استفاده نکرده است. ارتش در منطقه «جوبر» مخازنی پلاستیکی حاوی مواد شیمیایی کشف کرده که روی آن‌ها عبارت «ساخت عربستان» درج شده است.

وی با اشاره به شواهدی که نشان می‌دهد مخالفان دولت سوریه این حمله را انجام داده‌اند، گفت توسل به تسلیحات شیمیایی، نشان از ناتوانی و یأس مخالفان است.

پیشتر «قدری جمیل» معاون نخست‌وزیر سوریه هم با رد اتهامات، گفته بود دولت از انجام تحقیقاتی شفاف و منصفانه در این مورد، حمایت می‌کند.




بازدید : 1306
نویسنده : کامران وزیری

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و سوریه؛

 
 

ولید معلم معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه سوریه عصر روز شنبه در تماس تلفنی با محمدجواد ظریف انتصاب وی را به سمت وزیر امور خارجه جدید جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

 به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) وی در این تماس تلفنی با اشاره به این‌که «ادعای مطرح شده درباره استفاده دمشق از سلاح شیمیایی، ترفند جدید دشمنان دولت و ملت سوریه است»، این ادعا را قویاً رد و خاطرنشان کرد: گروه‌های تکفیری و تروریستی مرتکب این جنایت شده‌اند.

 همچنین معلم در این تماس تاکید کرد که دولت متبوعش با هیات تحقیق سازمان ملل که هم‌اکنون در سوریه بسر می‌برد، همکاری نموده و فرصت بازدید از نقاطی که از سوی این گروه‌ها، مورد حمله شیمیایی قرار گرفته است را فراهم خواهد کرد.

 وی افزود: هم‌اکنون با هیات مذکور در این خصوص در حال رایزنی هستیم.

 ظریف نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با محکوم کردن استفاده از سلاح شیمیایی توسط گروه‌های تروریستی، بکارگیری این‌گونه سلاح‌ها را به هر شکل آن، مخالف اصول انسانی و مقررات بین‌المللی دانست و ضرورت مقابله با این‌گونه اقدامات غیرانسانی را خاطرنشان کرد.

 وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به این‌که «هرگونه رویکردی به جز حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران در سوریه، محکوم به شکست بوده و عواقب وخیمی به دنبال خواهد داشت»، بر لزوم حمایت همگان از فرآیند سیاسی حل بحران به عنوان تنها گزینه مطلوب تاکید کرد.




بازدید : 1160
نویسنده : کامران وزیری
 
 
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با بیان اینکه روحانی دوره پسافتنه را کلید زده، این دوره را دوره رفتار در چارچوب نظام، قانون اساسی، ولایت فقیه و اصل قرار دادن نهادهای قانونی دانست و گفت: ماهیت فتنه مصلحتی و تسامحی نیست و باید در این حوزه حساسیت ویژه ای داشته باشیم، چرا که روز به روز ابعاد جدیدتری از فتنه قابل مشاهده است؛ البته با این محوریت آنهایی که در فتنه 88 آلوده شدند اگر مشارکتی در آن حادثه نداشتند، قابل اغماض و تسامح هستند.
 

به گزارش خبرنگار مهر محمد جواد لاریجانی معاون بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین که عصر امروز شنبه برگزار شد در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین اظهار داشت: در این انتخابات جریان اصولگرا در ظاهر موفق نبود و کاندیداهایی که بر چسب اصولگرایی داشتند رای نیاوردند. جریان اصلاح طلب جرات نکرد وارد میدان شود اما بین پهلوانی که به میدان می آید تا آنکه دور میدان دنبال هیاهوست تفاوت بسیاری است. اصلاح طلبان امکان تحرک وسیع در خود را نمی دیدند.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با بیان اینکه اصولگرایی فقط به دنبال برد یا باخت در انتخابات نیست گفت: جریان اصولگرا را از دید ظهور انحراف مقایسه می کنم، جریان اصلاح طلب حول محور حاج احمد آقا شکل گرفت و اوایل انقلاب نیز بسیار فعال بودند اما در دل این جریان اصلاح طلب یک انحرافی پیدا شد و آن گرایش سکولار بود.

وی با تاکید بر اینکه این جریان سکولار مورد علاقه غرب بود و جریان اصلاح طلب نتوانست انحراف را مهار کند اضافه کرد: اصلاح طلبان خود را به انحراف سپردند و فتنه 88 جریان اصلاحات را به مسلخ برد. شکل گیری فتنه ۸۸ به دلیل عدم کنترل و اداره این جریان در بحث انحراف بود که بسیاری از افراد در این میان لکه دار شدند و دشمن را نسبت به کشور امیدوار کردند، هرچند شکست فتنه به عنوان فتح الفتوحی به حساب آمد و این جریان توان این را نداشت که انحراف را از خود مهار کند لذا فتنه 88 رخ داد. افراد بسیاری لکه دار شدند و منافع ملی آسیب دید.




بازدید : 1326
نویسنده : کامران وزیری

Dejagah_2930455.jpg

ملی‌پوش ایرانی تیم فولام برای بازگشت به تهران و بازی برای تیم ایران به شدت ابراز دلتنگی می‌کند و می‌گوید: دوست دارد در جام جهانی تیم ملی ایران با آلمان یا انگلیس هم‌گروه شود.

 اشکان دژاگه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آخرین وضعیت جسمانی‌اش، حضور در فولام را تشریح و برای بازی در تیم ملی ایران و مقابل تماشاگران استادیوم آزادی ابراز دلتنگی کرد. متن گفت‌وگو با این ملی‌پوش در زیر می‌آید:

 * وضعیت جسمانی‌ات چطور است؟ بهبودی کامل پیدا کردی؟

 شرایط جسمی‌ام خیلی بهتر از گذشته شده و تمریناتم را خیلی خوب انجام می‌دهم. در اردوها همه چیز روبه‌راه بود و فقط منتظر هستم تا در ترکیب فولام قرار بگیرم.

 * انتظار داشتیم در اولین هفته لیگ برتر و بازی با ساندرلند حداقل در فهرست 18 نفره قرار بگیری، آماده نبودی که این شرایط پیش نیامد؟

 بله، پزشک تیم با من صحبت کرد و گفت بهتر است ریسک نکنی و با احتیاط بیشتر یکی، دو هفته دیگر صبر کنی تا کاملا از آسیب‌دیدگی که با آن مواجه بودم فاصله بگیرم. الان خیلی جدی تمرین می‌کنم و امیدوارم در بازی‌های آینده هرچه سریعتر به ترکیب اضافه شوم.




ملاقات محرمانه قالیباف و روحانی
نوشته شده در 29 / 5 / 1392
بازدید : 1386
نویسنده : کامران وزیری

111-317.jpg

آرمان نوشت: یکی از همین شب‌ها بود که به آرمان خبر رسید محمدباقر قالیباف راهی پاستور و دفتر حسن روحانی شده که اکنون رئیس‌جمهور است.

 به گزارش ایسنا، آرمان در ادامه نوشت: به هر حال شاید این خبر در نظر اول کمی عادی و طبیعی جلوه کند چنانکه کاندیداهای دیگر انتخابات ریاست‌جمهوری هم با حضور در دفتر روحانی، پیروزی او را تبریک گفته بودند و حتی محمدرضا عارف روز یکشنبه نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور نوشت و رای اعتماد به 15 وزیر او از میان 18 وزیر را تبریک گفت.

 بالاخره رسم معمول در ایران و شاید برخی کشورهای جهان به همین ترتیب است و رقبا پس از پیروزی یکی از کاندیداها به او تبریک می‌گویند که معروف‌ترین تبریک به پیام ناطق‌نوری خطاب به سیدمحمد خاتمی در سال 76 بازمی‌گردد.

 اما حضور قالیباف در دفتر روحانی ظاهرا از این نوع نبوده است چراکه او پیش‌تر پیروزی حسن روحانی را به او تبریک گفته بود.

 

چرا به پاستور رفت؟

قالیباف به‌خوبی می‌داند که حضور او در شهرداری احتمالا دوام چندانی ندارد و کمتر از یک ماه دیگر عمر قانونی ریاست او در شهرداری به پایان می‌رسد. حالا او تلاش دارد تا بار دیگر فرصتی را فراهم آورد که بتواند یک دوره دیگر حضورش به‌عنوان شهردار در بهشت تمدید شود که طی روزهای گذشته بسیاری به این نتیجه رسیدند او دارای آنچنان اقبالی در انتخاب مجدد نیست.

 اما او می‌داند برای حضور در عرصه سیاسی و اجتماعی کشور باید در مسند مسئولیتی اجرایی باشد. شنیده‌های آرمان حاکی از آن است که قالیباف در دیدار با روحانی عنوان کرده که تمایل دارد در مسند دولتی به رئیس‌جمهور کمک کند و هر کجا که رئیس‌جمهور صلاح بداند حاضر به همکاری است.

 از سویی یاران قالیباف هم در همین راستا حرکاتی را آغاز کرده‌اند چنانکه حسین مظفر گفته است: «اگر محمدباقر قالیباف در کابینه آقای روحانی باشد یکی از بهترین یاران و یکی از نیروهایی خواهد بود که می‌تواند روی او حساب کند و به کمک هم می‌توانند بخشی از مشکلات کشور را حل و فصل کنند.

 به نظر می‌رسد استفاده از آقای قالیباف و امثال وی که توانمندی بسیار خوبی در عرصه مسائل اجرایی دارند، می‌تواند یکی از نقاط قوت دولت آقای روحانی باشد و اطمینان دارم که اگر آقای قالیباف در کابینه جناب آقای روحانی باشد یکی از بهترین یاران و یکی از نیروهایی خواهد بود که می‌تواند روی او حساب کند و به کمک هم می‌توانند بخشی از مشکلات را حل و فصل کنند.»

 این اظهارات مظفر تاییدکننده همان شنیده‌های آرمان است و پیداست که اظهارات او زمینه‌ساز حضور قالیباف در دفتر روحانی بوده است.

 می‌توان درباره چرایی حضور قالیباف و مذاکره او برای تصدی سمت دولتی را در این اظهاراتش در تیرماه سال 92 یافت که گفته بود: «همه پست‌های اجرایی می‌تواند زمینه‌ای برای جهش افراد باشد تا به پست‌های بالاتر انتصابی یا انتخابی برسند، اما موضوع این است که سازوکاری سالم بر این روند حاکم باشد.

 در دو دوره‌ای که این روند تجربه شد و یکی ازآنها موفق و یکی ازآنها ناموفق بود، حرف وحدیث درمورد آن بسیار زیاد است.»

 قالیباف در کدام کرسی می‌نشیند؟

با توجه به رایزنی‌های قالیباف با روحانی گمانه‌های زیادی برای کرسی‌ای که به او سپرده می‌شود، مطرح است. یکی از این گزینه‌ها که به واقعیت بیشتر نزدیک است، مشاور است.

 برخی نیز معتقدند روحانی شاید او را به‌ عنوان رئیس سازمان بنیادشهید منصوب کند چراکه او علاقه زیادی به این کرسی دارد و در اکثر سخنرانی‌هایش به این موضوع اشاره می‌کند.

 به نظر می‌رسد استاد دانشگاه تهران این روزها به‌دنبال یک کرسی خالی است که به اندازه او باشد و بتواند در سایه آن به فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی خود ادامه دهد.