<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1339
نویسنده : کامران وزیری
 
 
امام جمعه مشهد : با شناختی که من از آیت‌الله آملی‌لاریجانی داشتم، انتظار روحیه نقدپذیری بیشتری از ایشان بود.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از سایت امام جمعه مشهد، آیت الله علم الهدی در حاشیه جلسه تفسیر در مهدیه مشهد در واکنش به اظهارات آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه ی قضاییه اظهار داشت:
با شناختی که من از آیت الله آملی لاریجانی داشتم، انتظار روحیه نقدپذیری بیشتری از ایشان بود.

آیت الله سید احمد علم الهدی افزود: مردم می توانند با مراجعه به سایت بنده به آدرس alamolhoda.net، متن کامل خطبه نماز جمعه هفتم تیر را ببینند و بعد قضاوت کنند که آیا این سخنان خلاف واقع یا سهل انگارانه بوده یا خیر.

پیش از این امام جمعه مشهد گفته بود: عمده ی مشکلات مملکت در ارتباط با قوه ی قضاییه روی سه مسئله است . که این سه مسئله نه کمبود نیرو ، نه کمبود امکانات ، نه مسائل مختلف ، نه ضعف قانون ، هیچ توجیهی پذیرفته نیست . یه مسئله مسئله ی مواد مخدره . این بلای خانمان برانداز که روز به روز در حال گسترشه . اضاله اش و نابودی اش فقط و فقط به دست قوه ی قضاییه است . و قوه ی قضاییه اگر با قاطعیت کامل بیاید وسط میدان این قائله براندازی می شود. نکته ی دوم مسئله ی مفاسد اخلاقی تو این جامعه است . این مردم پای این انقلاب شهید بهشتی دادند . این مردم در یک روز و یک ساعت عزیزترین عزیزان این ملت زیر آوار دفتر حزب جمهوری اسلامی رفت . این مردم در کنار این انقلاب و این نظام غریب نیم میلیون جوان و شهید دادند . و این مردم نمی تونن تحمل کنن یه عده دختر و پسر شهوت ران هوس باز بیان به نظام دهن کجی کنن. اینو نمی بینن. مسئله موی پریشان جلوی صورت ریخته ی یک دختر لاابالی ، مسئله ی هوس بازی های شهوت بار یک جوان آلوده به دنبال فحشا رفتن در این کشور و جامعه ی ما ، این دهن کجی به انقلاب است . دهن کجی به شهدا است. و تنها جریانی که می تواند با قاطعیت در مقابل این قضیه قد علم کند و قائله رو براندازی کند قوه ی قضاییه است . تکبیر

 مسئله ی سوم ، مسئله ی مفاسد اقتصادیه . یه جریان فساد اقتصادی در این کشور کشف شد و الان قریب دوساله مردم فقط خبر بعد خبر می شنوند . آخر این برای جامعه ی ما قابل تحمل نیست. اگر اینها واقعا فساد اقتصادی نبود چرا بزرگش کردین . و اگر فساد اقتصادی بود تامل چرا؟ یعنی در کنار این فساد اقتصادی اگر بنا شد مفسدین اقتصادی ببینن یک فسادی با این فاحش بودن تو این مملکت اجرا می شود و بعد از این دست به اون دست ، از این دادگاه به اون دادگاه ، از این دادسرا به اون دادسرا ، از این بازخواست به اون بازخواست ، دوسال طول می کشد . هنوز هم قضیه به نتیجه نرسیده است . خوب آقا گنهکارها ، مفسدین اقتصادی ، و مفسدین فی الارض را در این کشور جری می کند. بابا تو این مملکت مردم داشتند زندگی می کردند . یک مرتبه جریان ارز نوسانی پیدا کرد . دارایی های مردم نصف شد . و کی باعث بود و کی عامل شد. تحریم خارجی ، همه ی این مسائل می گوییم زمینه است . اما این کار که به سادگی انجام نگرفت. اینجور نبود که این مسائل یک مرتبه جهشی ، یک همچین مشکل اقتصادی ایجاد کند . اون روزی که ما اطلاعات نداشتیم . ما وزارت اطلاعات نداشتیم . اون روزی که دستگاههای امنیتی مجهز گسترده نداشتیم . یه شهید لاجوردی در عرصه ی قوه ی قضاییه ریشه ی منافقینی که اینطور در کشور رسوب کرده بودند . تو همه ی خانواده ها کند و نابود کرد. امروزی که ما این همه دستگاههای اطلاعاتی ، دستگاههای امنیتی داریم . خوب بابا چی شد ارز دچار این نوسان شد؟

 در همین رابطه آیت الله لاریجانی هم در واكنش به اظهارات امام جمعه مشهد گفت: بايد همه قوا و تمام اركان نظام، حوزه‌هاي علميه، مراجع عظام تقليد، مبلغان، ائمه جمعه و جماعات در پيشگيري از وقوع جرم وارد شوند. مخصوصاً ائمه جمعه كه در شهرها قدرتي دارند چرا خودشان را از مسئله كنار مي‌كشند.

آيت الله آملي لاريجاني به سخنان اخير درباره قوه قضاييه اشاره كرد و گفت: اخيراً امام جمعه محترم مشهد مطالبي را در هفته قوه قضاييه بیان داشته اند که البته بنا ندارم به شخص بپردازم اما محتواي آنچه كه ايشان گفتند توقعات خاصي از دستگاه قضايي است كه چه بسا از عهده قوه قضاييه خارج است.

ايشان گفته‌اند كه مردم ايران با قوه قضاييه سه مشكل دارند كه يكي بحث مواد مخدر است. اگر قوه با قاطعیت وارد میدان شود، مسئله حل می شود. اينكه مواد مخدر بلايي خانمانسوز است حرف كاملاً درستي است كه قوه قضاييه نيز بر آن پافشاري دارد اما حل مشکل مواد مخدر فقط به دست قوه قضاييه نيست كه بگويند اگر قوه قضاييه با قاطعيت برخورد كند، مسئله كلاً حل مي‌شود.

آيت ا... آملي لاريجاني افزود: توقعمان اين بود كه زحمات اين دستگاه ديده بشود انصافش اين است كه بگوييم كه در اين دوره دستگاه قضايي در برخورد با مواد مخدر واقعاً خوب عمل كرده است. البته من نمي‌خواهم قياس كنم ولي شايد بشود گفت در هيچ دوره‌اي اين قدر سختگيري نبوده است. در حال حاضر نيروي انتظامي و استانهايي كه محل ورود مواد مخدر بودند شهادت می دهند كه با سختگيري‌هايي كه شده واقعاً مسيرهاي جابجايي مواد مخدر عوض شده و بخشي از مواد مخدر از مسير آبي حركت مي‌كنند چون مي‌ترسند و ما بايد اين زحمات قوه قضاييه را ببينيم.

آملي لاريجاني اظهار كرد: آمارها نشان مي‌دهد كه سر منشأ بسياري از مفاسد و جرايم همين مواد مخدر است ما به این مطلب كاملاً واقفیم و لذا برخوردهای قوه قضاییه قاطع و محكم بوده است.

رئيس قوه قضاييه موضوع برخورد با مفاسد اخلاقي از سوي قوه قضاييه را بخش ديگري از سخنان امام جمعه مشهد اعلام كرد و گفت: به گفته ایشان اين قابل تحمل نيست كه چند دختر و پسر لاابالي به نظام دهن كجي كنند. اين سخن واقعاً صحيحي است. متأسفانه متوليان امور فرهنگي در كشور به اين موضوع توجه نكردند. حجاب و عفاف يك مسئله اساسي در كشور است منتها بحث برخورد بحث آخر است. من سال اولي كه رئيس جمهور اين كشور گفت كه آقا چه كار داريد به اينكه چهارتا تار موي كسي بيرون باشد گفتم كه قانون ما بی حجابی و بدحجابی را جرم و شرع ما اين را خلاف شرع دانسته است و خلاف شرع آشكار را بايد نهي كرد و جلوي جرم را گرفت. منتها اين مسئله كه توقع را از قوه قضاييه بالا ببرند اشتباه است.

رئيس دستگاه قضا افزود: قوه قضاييه بايد به اندازه توانش در مقابل اين جرم بايستد، ما موظف هستيم برخورد كنيم منتها آيا شرعاً هم جايز است در جايي كه امكاناتمان كم است دختر و پسر جوان مردم را كه تخطي كرده‌اند كنار اشرار، قاچاقچي مواد مخدر و كنار آدمهايي شروري كه ممكن است اصلاً كارشان روسپيگري باشد بيندازيم و آيا اين درست است كه بگوييم در اين اشكالاتي كه هست نه از ناحیه كمبود نيرو، نه كمبود امكانات، نه ضعف قانون هيچ توجيه بردار نيست! آخر چرا ما چنين قضاوتهاي نادرستي مي‌كنيم چرا كه اولين مسئله، زندانهاي ما است. آيا ما حق داريم واقعاً دختر و پسر جوان مردم را كه حالا يك تخطي اينطوري كرده‌اند كه البته گناه و خلاف شرع و قانون هم هست كنار زندانيان خطرناك بفرستيم؟ وجود زندان های کافی و دارای طبقه بندی یک ضرورت است که متوقف بر وجود امکانات بسیاری است. چرا باید ادعا کرد که هیچ توجیهی قابل قبول نیست.

آملي لاريجاني تأكيد كرد: از طرف دیگر چرا ما كوتاهي دستگاههاي اجرايي، كوتاهي متوليان فرهنگي درون دولت و خارج از دولت را به پاي قوه قضاييه مي‌نويسيم؟ قوه قضاييه به تنهايي مي‌تواند اين مسئله را حل كند؟ اين اشتباه بزرگي است. بحثهاي پيشگيري براي ما ثابت كرده كه اين امكانپذير نيست، پيشگيري در اين مسئله بر برخورد مقدم است.

رئيس قوه قضاييه به موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادي اشاره كرد و افزود: موضوع گلايه‌آميز ديگري كه مطرح شده مسئله مفاسد اقتصادي است ايشان با نوعی تعبیر توبیخ آمیز گفته‌اند كه اين مسئله براي جامعه قابل قبول نيست و در دو سال اخير در مبارزه با مفاسد اقتصادي فقط ما خبر بعد از خبر مي‌شنويم. بعد گفته‌اند كه اگر فساد اقتصادي نبود چرا بزرگش كرديد؟ اگر فساد اقتصادي بود تأمل چرا؟ و چرا از اين دست به آن دست، از اين دادگاه به آن دادگاه، از اين دادسرا به آن دادسرا، از اين بازخواست به آن بازخواست؟ بنده در پاسخ عرض می کنم آيا واقعاً اينطور بوده و ما پرونده را از دادسرايي به دادسرايي، از دادگاهی به دادگاهی ديگر فرستاديم؟ آخر چرا حرفهاي خلاف مي‌زنيد البته درست است كه پرونده فساد بزرگ اول در دادسراي خوزستان تشكيل شد اما بعد چون تشخيص داده شد كه آنجا نمي‌شود به همه جوانب رسيدگي كرد به تهران احاله شد تا تحت نظارت دادستان كل كشور رسيدگي شود و واقعاً در اين رابطه تلاش عظيمي صورت گرفت.

آملي لاريجاني تأكيد كرد: امام جمعه محترم در لابه‌لاي كلام مي‌فرمايند كه توقع مردم از دستگاه قضايي شهيد بهشتي و شهيد لاجوردي است. خوب يكي از خصوصيات شهيد بهشتي اين بود كه مظلوم بود واقعاً مظلوم بود، حالا هم همینطور است.




بازدید : 1355
نویسنده : کامران وزیری

 

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی درباره‌ی روند حذف مناسبت‌ها از تقویم و علت حذف «‌روز قطع مناسبات سیاسی ایران و آمریکا» توضیح داد.

 منصور واعظی‌، دبیر شورای فرهنگ عمومی‌، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به انتقادها و اعتراض‌هایی که درباره‌ی ثبت بعضی از مناسبت‌ها در تقویم مطرح می‌شود‌، گفت: در طول این سال‌ها تعداد زیادی مناسبت نام‌گذاری شده و درباره‌ی یکی دو مورد از آن‌ها هم اعتراض‌هایی صورت گرفته است.

 او تأکید کرد: این‌طور نیست که به همه‌ی نام‌گذاری‌ها اعتراض شده باشد. اعتراض‌ها به موارد خیلی محدودی بوده است؛ مثلا در طول این شش - هفت سال، به سه مورد اعتراض شده است. بعضی از افراد اعتراض کرده‌اند و البته معلوم نیست که این اعتراض‌ها، اعتراض‌های درستی باشند.

 واعظی درباره‌ی روند ثبت مناسبت‌ها در تقویم، عنوان کرد: معمولا رویه این است که درخواستی در این زمینه به دبیرخانه‌ی شورای فرهنگ عمومی می‌آید. این درخواست می‌تواند حتا از سوی افراد باشد، اما اگر قرار باشد مناسبتی در تقویم نام‌گذاری شود،‌ باید متولی مشخصی داشته باشد‌. به این دلیل که ما فقط یک مناسبت را در تقویم نمی‌آوریم‌. زمانی که یک روز را به عنوان روز ادبیات کودکان و نوجوانان نام‌گذاری می‌کنیم‌، باید در این روز از جانب یک دستگاه مسؤول اتفاقی بیفتد؛‌ مثلا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام کند که اگر این نام‌گذاری صورت بگیرد،‌ من در این روز برنامه‌هایی خواهم داشت.

 او ادامه داد: زمانی که درخواستی برای ثبت یک روز به ما رسید‌، ما آن را به سازمان و حوزه‌ی مربوطه ارسال می‌کنیم. آن سازمان ضمن تأیید این درخواست‌، باید اعلام کند که اگر این روز ثبت شد، چه کارهایی را انجام خواهد داد. بعد از آن هم باید گزارش بدهد که برای این روز چه کارهایی انجام داده است. پس از آن، این پیشنهاد به یک کمیته‌ی کارشناسی در دبیرخانه می‌رود و بررسی انجام می‌شود.

 دبیر شورای فرهنگ عمومی همچنین افزود: براساس مصوبه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی‌، ما یک کمیسیون نام‌گذاری داریم که در مرحله‌ی بعدی این موضوع برای بررسی به آن‌جا می‌رود. کمیسیون نام‌گذاری عمدتا مرکب از دستگاه‌های مختلف و فرهنگستان‌هاست. در آن‌جا مجددا بحث کارشناسی دیگری انجام می‌شود. نتایج کارشناسی‌های کمیسیون نام‌گذاری و دبیرخانه‌ی شورای فرهنگ عمومی به شورای فرهنگ عمومی ارائه می‌شود. شورای فرهنگ عمومی هم در نهایت می‌تواند مناسبتی را تصویب یا رد کند. اگر مناسبتی تصویب شد، برای تأیید نهایی به شورای عالی انقلاب فرهنگی داده می‌شود. در مرحله‌ای که موضوع در دبیرخانه در حال بررسی است‌، معمولا با افراد نخبه بحث و بررسی می‌شود و به نظرات کارشناسی آن‌ها توجه می‌شود.

 او سپس درباره‌ی نحوه‌ی انتخاب این افراد نخبه برای مشاوره‌، گفت: برحسب موضوعات مختلف‌، با افراد نخبه‌ی آن حوزه مشورت می‌شود‌؛ مثلا درباره‌ی روز ادبیات کودک و نوجوان‌، با افراد فعال در همین عرصه صحبت می‌شود‌.

 واعظی همچنین درباره‌ی روند حذف مناسبت‌های مختلف از تقویم‌، گفت: رویه‌ی حذف هم به همین ترتیب است‌؛ یعنی کمیسیون نام‌گذاری پیشنهاد می‌دهد، شورای فرهنگ عمومی تصویب می‌کند و با تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی‌، یک مناسبت از تقویم حذف می‌شود.

 او در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا درباره‌ی مناسبت‌هایی که در سال‌های اخیر از تقویم حذف شده‌اند،‌ گفت: برای پاسخ به این سؤال باید به تقویم ورود کنم. می‌دانم که ما چند روز را حذف کرده‌ایم؛ به عنوان مثال روزی به نام روز قطع رابطه‌ی ایران با آمریکا در تقویم بود که اوایل انقلاب در تقویم قرار گرفته بود. این حذف به این دلیل بود که ایران رابطه‌اش را با آمریکا قطع نکرد؛‌ آمریکا رابطه‌اش را با ایران قطع کرد.

 واعظی اضافه کرد: روزی که آمریکا رابطه‌اش را با ایران قطع کرده بود‌، در تقویم آمده بود. من به نظرم می‌رسید که این کار درستی نیست که ما روزی را به مناسبت زمانی که آمریکایی‌ها رابطه‌شان را با ما قطع کرده‌اند، در تقویم داشته باشیم. حذف این روز را پیشنهاد دادیم و شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را تصویب کرد.

 به گزارش ایسنا، روز بیستم فروردین‌ماه 1359 سال‌روز صدور دستوری بود که جیمی کارتر، رییس‌جمهوری آمریکا، مبنی بر قطع روابط سیاسی و بازرگانی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده بود. این دستور کارتر، واکنشی بود به تصرف سفارت آمریکا در تهران و به گروگان گرفتن دیپلمات‌های آمریکایی در ایران. پاسخ امام خمینی (ره) نیز به انتشار خبر این دستور کار‌تر، این بود که: «خبر قطع رابطه بین ایران و آمریکا را دریافت کردم. اگر کارتر در عمر خود یک کار کرده باشد که بتوان گفت به خیر و صلاح مظلوم است، همین قطع رابطه است.»

 به همین دلیل مناسبت «‌روز قطع مناسبات سیاسی ایران و آمریکا» در همان سال‌های نخست انقلاب در تقویم ثبت شده بود، تا این‌که منصور واعظی در روز تاریخ ۳۰ شهریورماه سال ۱۳۸۹ در نشستی خبری از حذف این روز از تقویم خبر داد و گفت:««‌روز قطع مناسبات سیاسی ایران و آمریکا» به دلیل این‌که آمریکا موضوع و مسأله‌ی ایران نیست و همچنین مناسبت‌های دیگری برای اعلام انزجار از رفتارهای خصمانه‌ی آمریکا وجود دارد، از ضمیمه‌ی تقویم رسمی کشور در سال 1390 حذف می‌شود.»

 «روز ملی اسناد»، «روز گفت‌وگوی تمدن‌ها»، «روز همه‌پرسی تغییر نظام شاهنشاهی به نظام جمهوری اسلامی ایران»، «آغاز محاصره‌ی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران توسط آمریکا» و «انتخابات اولین دوره‌ی ریاست جمهوری ایران» و همچنین مناسبت 24 اسفند، «برگزاری انتخابات اولین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی» از دیگر مناسبت‌هایی هستند که واعظی در روز سه‌شنبه ۳۰ شهریورماه 1389 خبر حذف آن‌ها را از تقویم اعلام کرده بود.




بازدید : 1365
نویسنده : کامران وزیری
  
در گفت وگو با مهر مطرح شد؛
واکنش وزارت خارجه به ادعای منافقین درباره ساخت سایت هسته‌ای در دماوند
 
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن تکذیب ادعای گروهک تروریستی منافقین مبنی بر ساخت سایت هسته ای زیرزمینی در منطقه دماوند ایران ، گفت: این مطالب ادامه داستان سرایی های گروهک ورشکسته منافقین است.
 

به گزارش خبرنگار مهر در پی انتشار اخباری از سوی گروهک تروریسیتی منافقین مبنی بر اینکه ایران در حال ساخت سایت هسته‌ای زیرزمینی در منطقه کوهستانی دماوند است و استقبال رسانه های غربی و صهیونیستی از این خبر ، سید عباس عراقچی ، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان این مطالب را ادامه داستان سرایی های گروهک ورشکسته منافقین خواند.

وی افزود: چنین خبری به هیچ وجه صحت ندارد و تکذیب می شود.

عراقچی اظهار داشت: بی اعتباری گروهک تروریستی منافقین آنقدر زیاد است که انتشار چنین اخباری از سوی آنها ارزش پاسخگویی ندارد.




بازدید : 1247
نویسنده : کامران وزیری
 
دایی دلایل کنار گذاشتن انصاریفرد را اعلام کرد/ نمی‌توانم مثل بعضی‌ها فیلم بازی کنم
 
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در تازه‌ترین اظهارنظرهای خود به صحبت های رئیس فدراسیون شطرنج پاسخ داد و تاکید کرد که او را در طول عمرش ندیده است. علی دایی همچنین دلایل کنار گذاشتن کریم انصاریفرد از پرسپولیس را اعلام کرد.
 
به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی که صبح امروز جمعه در برنامه ورزش و مردم حضور پیدا کرده بود صحبت هایش را با تبریک به اعضای تیم ملی والیبال آغاز کرد و گفت: باید به بازیکنان تیم ملی والیبال به خاطر موفقیت هایی که کسب کرده اند تبریک بگویم. هر وقت بازی های تیم ملی والیبال را می دیدم احساس غرور می کردیم و هر چند که کنار آنها نبودیم اما در خانه هایمان قلب هایمان برای آنها می تپید.

وی در مورد اتفاقاتی که پیرامون وی و محمد جعفر کامبوزیا رخ داد گفت: متاسفانه یکی از مشکلات کشور ما در سالهای اخیر این است که هر کسی در این کشور زحمت کشیده را می خواهند خراب کنند. با تمام وجود احترامی که برای همه قائلم اما متاسفانه برخی آدم های سیاسی وارد ورزش شده اند که به جای اینکه حواس شان به کار خودشان باشد و تمرکزشان را برای موفقیت در حوزه خودشان به کار بگیرند راجع به همه چیز اظهار نظر می کنند.

علی دایی ادامه داد: اینکه ایشان گفته اند من را نمی شناسند قبلا در موردش صحبت کرده ام. اگر ایشان تمام تمرکزش را روی فدراسیون شطرنج می گذاشت آن نتایج در کره جنوبی رقم نمی خورد که در شان شطرنج ایران نباشد. قطعا این نتایج به خاطر عدم مدیریت به دست آمده است. من در عمرم این آقا را ندیدم و تنها بچه های شطرنج را می شناسم و اسم آنها را شنیده ام.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه انتقاداتش از کامبوزیا گفت: کسی که دم از علم و مدیریت می زند در این مدت کوتاه آنقدر مصاحبه کرده که در 20 سالی که به قول خودش در ورزش بوده این همه مصاحبه نکرده بود. وقتی من از روسیه برگشتم یکی از دوستان مشترک ما زنگ زد و گفت که با این آقا نشست مشترکی بگذاریم اما من نپذیرفتم و از آن روز همه این مصاحبه ها شروع شد. من آمده ام به پرسپولیس کمک کنم. موفقیت من موفقیت همه پرسپولیسی هاست چرا که این موفقیت به مردم شادی می دهد. به همین خاطر جلوی چیزهایی که به پرسپولیس لطمه می زند ایستاده ام.

وی ادامه داد: بعد از اینکه حاضر نشدم با ایشان جلسه بگذارم این حرف ها پیش آمد. من به خاطر پرسپولیس از رویانیان دفاع کردم. شاید آمدن رویانیان به پرسپولیس غلط بود اما وقتی دو سال است آمده و آزمون و خطا کرده حالا که می خواهد نتیجه بگیرد سریع می خواهیم ایشان را برداریم. پرسپولیس یک تیم مردمی است و وظیفه من است تا زمانی که هستم از شرایط تیمم دفاع کنم. همه از من می خواهند که موفق باشم. مطمئنا جلوی هر چیزی که جلوی موفقیت من و تیم من باشد می ایستم.

علی دایی در مورد اختلافی که با محمد رویانیان داشت گفت: همشه این مسائل هست. آن موقع رویانیان به ناحق علیه من صحبت کرده بود که اصلا با من جور در نمی آمد. من همیشه از حقم دفاع کردم. اسم پرسپولیس آنقدر بزرگ است که من و رویانیان هر چقدر هم اختلاف داشته باشیم به خاطر این نام بزرگ اختلافات را کنار می گذاریم.

وی در مورد فهرست بازیکنانی که جذب کرده اند و میزان رضایت از عملکرد پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات گفت: در یکی دو پست بازیکنانی که می خواستیم نتوانستیم بگیریم. من از روند بستن تیم راضی هستم. ما تقریبا 7 خرداد استارت تمرینات تیم را زدیم و 51 جلسه تمرین کرده ایم و هشت بازی تدارکاتی برگزار کردیم و تا شروع فصل یکی دو بازیکن دیگر برگزار می کنیم. جا دارد که از از بچه ها تشکر کنم . از کسانی که با من از روز اول بودند و کسانی که بعدا به ما ملحق شدند. ما بازیکنانی را که می خواستیم جذب کرده ایم.

علی دایی در پاسخ به این پرسش که آیا قهرمان لیگ سیزدهم خواهید شد گفت: ما از شروع تمرینات هدفمان قهرمانی است و برای رسیدن به این مشکل می جنگیم. لیست بازیکنانی که می‌خواستم را در اختیار مدیریت باشگاه قراردادم و ایشان هم سعی کرد بازیکنانی که من می خواستم را جذب کنند. حدادی فر جزو بازیکنانی بود که با ما قرارداد داشت و به خاطر قراردادی که با ذوب آهن داشت نتوانست بیاید. ما سعی کردیم امسال تیم را تا حدی جوانتر کنیم. میانگین سنی بازیکنان سال قبل 27.5  بود اما امسال میانگین سنی بازیکنان پرسپولیس 25 شده است. 

دایی ادامه داد: از سهمیه لیگ برتری از چهار نفر استفاده کرده ایم و هر چند بازیکنان جوان دیگری هم گرفته ایم اما دو بازیکن خارجی دیگر هم می توانیم بگیریم. ما 13 خروجی داشتیم امسال که 10 نفر را جایگزین کردیم. در یارگیری نقاط و ضعف را پوشش دادیم و اگر بازیکنان غیرت کنند می توانیم نتایج خوبی بگیریم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد کریم انصاریفرد و اینک گفته می شود شما استخاره کرده اید و ایشان را نخواسته اید گفت: اصلا مسئله استخاره نیست. البته هست نه اینکه نباشد. انصاریفرد از بهترین فوتبالیست های ما هست. جزو نفرات اولی که به باشگاه معرفی کردم کریم انصاریفرد بود. زمانی که شفاهی با پرسپولیس به توافق رسیدم انصاریفرد جزو سه چهار تای اولی بود که گفتم قرارداد ببندند. ایشان رفت باشگاه و با توجه به قرارداد فصل قبل که من دیروز خواندم که کاملا عجیب و غریب بود و خیلی شرط هایی که در این سالها من ندیده بودم.

وی ادامه داد: روزی که رفته بود باشگاه پرسپولیس صحبت کند بنگر هم بود. انصاریفرد خواستار 760 میلیون تومان پول نقد شده بود و گفته بود باید این پول را ابتدا به من بدهند. ضمن اینکه اعلام کرده بود که 15 روز وقت خواسته که اگر ترانسفر شده بود برود. چند روز بعد آمدند سر تمرین کرد که گفتم بروید قراردادتان را ببندید بعد بیاید. بنگر معرفت کرد و بدون اینکه قرارداد امضا کند آمد و گفت هر چه شما بگویید اما انصاریفرداین کار را نکرد و قرار بود در اردوی اردبیل به ما ملحق شود که این کار را نکرد. گفت مرخصی می خواهم چون در اردوی تیم ملی بودم گفت بیا اردبیل من خودم به شما مرخصی می دهم بروی. اما یک هفته از او خبری نشد و بدون اینکه کسی خبر داشته باشد یک هفته رفته بود ترکیه.

دایی خاطرنشان کرد: بعد از اردوی رامسر کریم انصاریفرد دوباره آمد باشگاه با پرسپولیس صحبت کرد و شرطش این بود که 500 میلیون تومان نقد به من بدهید یا یک چک یک ماه بدهید که اگر 15 روز پیشنهاد خارجی داشتم بروم. با این شرایط نمی توانستم روی این بازیکن سرمایه گذاری کنم. با خود ایشان هم صحبت کردم و گفتم اگر شما پیشنهاد از آلمان و اسپانیا دارید حتما برو. برای فوتبالت هم خوب است. اگر می رفت به تیم ملی ما کمک می کرد. متاسفانه راهنمایی های غلط و مشاوره های غلط انصاریفرد را به اینجا کشاند. با این شرایط انصاریفرد نمی تواند به درد ما بخورد. بعد از اردوی اردبیل مجبور شدیم سیدصالحی را جانشین کنیم که یکی از بهترین بازیکنان فوتبال ایران است.

علی دایی در ادامه این گفتگو در خصوص وضعیت علیرضا حقیقی گفت: من خیلی دوست دارم حقیقی جایی بازی کند. دروازه‌بان اول رابین کازان، دروازه‌بان تیم ملی روسیه است و همین مساله باعث شده تا به حال بازی به علیرضا نرسد. من در سفر به روسیه با مربی حقیقی صحبت کردم و او از عملکرد علیرضا راضی بود اما بازیکنی که بازی نکند دچار افت می‌شود و فقط تمرین به کسی کمک نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه صحبت‌های صورت گرفته تا حقیقی به یکی از تیم‌های ترکیه‌ای رفته و آنجا به عنوان دروازه‌بان اول کار کند ادامه دارد البته تا الان نتیجه نگرفتیم اما امیدوارم در آینده چنین شرایطی ایجاد شود.

سرمربی پرسپولیس در مورد قرعه کشی رقابتهای لیگ بر‌تر و برگزاری نخستین بازی پرسپولیس و ذوب آهن تصریح کرد: مطمئناً دوست داشتیم کارمان را با تیم‌های راحت‌تر شروع کنیم اما با احترام به تمام تیم‌ها باید بگویم تراکتورسازی یکی از رقبای سخت ما در این مدت بوده است. آن‌ها همیشه جزو بهترین‌ها بوده و خیلی حرف‌ها برای گفتن مقابل ما دارند.

وی با یادآوری این مساله که سال گذشته آخرین بازی پرسپولیس با تراکتورسازی بود امسال هم باید اولین بازی‌اش را با این تیم برگزار کند، ادامه داد: ما یک دیدار دوستانه با تراکتورسازی انجام دادیم آن‌ها مربی با دانش خوبی دارند و بنده افتخار شاگردی ایشان را هم داشته‌ام. جلالی تیم خیلی خوبی ساخته و آذری زبان‌های ایران هم به خوبی پشت سر این تیم هستند، اما هواداران پرسپولیس بیشتر هستند. البته بنده آرزو می‌کنم به استثنای بازی مقابل ما آنها در باقی مسابقات لیگ موفق شوند.

دایی در مورد اینکه در بازی با تیم تراکتورسازی حضور نفراتی همچون علی کریمی، جواد کاظمیان و محمد نصرتی که در گذشته پرسپولیسی بودند می‌تواند حساسیت‌هایی را به همراه داشته باشد اظهار داشت: این سه بازیکن جزو بهترین‌های فوتبال ایران و پرسپولیس بودند و من همیشه برای آن‌ها آرزوی موفقیت در هر جایی هستند را دارم اما این مساله نمی‌تواند برلای آن بازی حساسیت ایجاد کند.

وی ادامه داد: مطمئناً حساسیت بازی، به خاطر رویارویی پرسپولیس با تراکتورسازی حساس است زیرا بازی اول لیگ بوده و در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. خیلی‌ها به استادیوم می‌آیند و دوست دارند بازیکنان محبوب خود را از نزدیک ببینند و من هم آرزو می‌کنم از روز اول پرسپولیس بتواند سربلند از زمین مسابقه بیرون بیاید.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا جدایی کریمی خواسته علی دایی بوده است یا رویانیان، اظهار داشت: نمی‌دانم خواسته را چطور عنوان کنم اما روزی که خارج از ایران بودم کریمی کلاً از فوتبال خداحافظی کرد و من با این تفکر تیم را بستم. چون ایشان خداحافظی کردند، در تفکر من قرار نداشتند. ممکن بود حتی اگر این صحبت انجام نمی‌شد باز هم او در تفکر تاکتیکی من جایی نداشت و یا اینکه حضور داشت...

وی همچنین در ادامه با بیان اینکه مقایسه آماری نتایج پرسپولیس در زمان او و یا زمانی که کریمی در این تیم حضور داشت درست نیست، تصریح کرد: این مقایسه ارزش کریمی را پایین نمی‌آورد و یا من را بالا نخواهد برد. علی کریمی جزو بهترین‌های فوتبال ایران بوده که خیلی برای پرسپولیس و تیم ملی زحمت کشیده اما قسمت نبود در این شرایط ما کنار همدیگر در پرسپولیس کار کنیم.

دایی در مورد اینکه بازیکنی از تیمی به تیم دیگر می‌رود و برخی‌ها از خوشحالی او مقابل تیم سابقش ناراحت می‌شوند، اظهار داشت: این حرف‌ها اصلاً درست نیست. من در پرسپولیس بازی و مربیگری کردم و این تیم را خیلی دوست دارم اما خیلی‌ها ایراد می‌گرفتند که وقتی به عنوان بازیکن و مربی مقابل پرسپولیس قرار می‌گرفتم چرا خوشحالی می‌کردم.

وی اضافه کرد: من نمی‌توانم مانند خیلی‌ها فیلم بازی کنم زیرا به جایی که در آن کار می‌کنم، متعهد هستم. من خودم را مدیون جایی می‌دانم که از آن حقوق می‌گیرم و وجدان کاری اجازه نمی‌دهد برای آن‌ها کم بگذارم. واقعاً باید دید خود را وسیع‌تر کنیم.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به این مساله که مطمئناً اگر کشتی گیر یا ورزشکاری به آذربایجان و جای دیگر می‌رود به خاطر آن است که نتوانستیم نیاز‌هایش را برآورده کنیم، یادآور شد: هیچکس دوست ندارد در غربت کار کند اما ما متاسفانه مسایل را به صورت ریشه‌ای حل نمی‌کنیم و از دیگران توقع داریم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید همه عوامل در فدراسیون تا وزارت ورزش و جوانان حرفه‌ای برخورد کنند و اگر مدیران کارشان را به صورت حرفه‌ای پیگیری کند این مساله از بالا به پایین سرایت خواهد کرد. ما هر چقدر کار کنیم تا موقعی که تصمیم گیرنده نیستیم نمی‌توانیم برای افزایش فرهنگ ورزشکاران کاری انجام دهیم.

دایی با اشاره به اینکه مدیریت دست دیگران است و از ما نباید توقع داشته باشند، تصریح کرد: در همه جای دنیا آکادمی‌های فوتبال و تیم‌های پایه زیر نظر سرمربی بزرگسالان است اما در فوتبال ما اینگونه نیست. من حمید استیلی را بسیار دوست دارم و برایش احترام قائلم اما آکادمی فوتبال پرسپولیس هم جدا از تیم بزرگسالان است. اول باید این مسایل را حل کنیم و بعد از امثال من، باقری، مهدی کیا و کسانی که برای فوتبال ملی زحمت کشیدند، بخواهیم برای حل مشکلات پیش قدم شوند.

وی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: اگر مدیران به درستی انتخاب شوند و به آن‌ها وقت لازم را بدهیم با یک برنامه ریزی ۴-۵ ساله می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند اما متاسفانه جایگاه مدیران ما لغزنده است و آن‌ها اکثراً با چک‌های برگشتی روبرو هستند.

سرمربی پرسپولیس در این خصوص اضافه کرد: در فوتبال آلمان یک بار هم به اداره مالیات نرفتیم و به صورت اتوماتیک مالیات از ما کم می‌شد. البته ما آخر سال می‌رفتیم و پول پیراهن‌های تمرین و یا هزینه‌ای که برای بنزین و موارد دیگر مصرف کرده بودیم را دریافت می‌کردیم. حقوق و پاداش‌های ما نیز به صورت نامه‌های دربسته به ما داده می‌شد و هیچکس از آن خبری نداشت.

وی با بیان اینکه خداوکیلی نه ماشینی از پرسپولیس گرفتیم و نه چنین بحث‌هایی مطرح بوده، در مورد دریافت‌های میلیاردی بازیکنان پرسپولیس تاکید کرد: به نظر من آقایان رویانیان و فتح الله‌زاده بهتر است درباره تیم خود نه تیم حریف صحبت کنند. در فوتبال آلمان هیچکس از مبالغ دریافتی بازیکنان خبر نداشت و هر باشگاهی هم به اندازه دارایی خود بازیکن می‌گرفت.

دایی در ادامه در خصوص علی فتح الله‌زاده هم اظهار داشت: البته فتح الله‌زاده هم کم میلیاردی به بازیکنانش پول نمی‌دهد، من با اکثر بازیکنان استقلال رفیقم و از قبل نیز با آن‌ها در تماس بودم و برخی چیز‌ها را می‌دانم. ایشان این حرف‌ها را می‌زند (مجری برنامه ورزش مردم در این لحظه وسط صحبت‌های دایی پرید و اجازه نداد او جمله‌اش را در مورد فتح الله‌زاده کامل کند).

وی با اشاره به اینکه حتماً فتح‌الله‌زاده علم غیب دارد که در مورد مبالغی که قرار است به پرسپولیس واگذار شود صحبت می‌کند، در پاسخ به این سوال که آیا واقعاً دریافتی مربیان و بازیکنان در فوتبال ایران منطقی است؟، گفت: متاسفانه در چند سال اخیر تورم در مملکت ما چند برابر شده، آن زمانیکه من بازی می‌کردم دلار ۸۵۰ تومان بود و امروز ۳۳۰۰ تومان است که در مقطعی تا ۳۹۰۰ هم بالا رفت. اگر این رقم‌ها را با دلار مقایسه کنید می‌بینیم که قرارداد بازیکنان میلیاردی نیست.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به اینکه باید پرداخت‌ها مدیریت شود، افزود: یک بازیکن حدود 6-7 سال می‌تواند در سطح حرفه‌ای پول بگیرد، آن وقت این بازیکن در منطقه متوسط تهران که هر متر مسکن زیر۱۲ میلیون نیست چگونه می‌توان یک خانه ۲۵۰ متری که به آن احتیاج دارد، را تهیه کند. در حالیکه بازیکنان اروپایی با قرارداد یک سالشان بهترین ویلا‌ها را می‌خرند، بازیکنان ما اگر ۷-۸ سال چیزی نخرند، در یک منطقه خوب صاحب ملک شوند.

وی با بیان اینکه هر جای موفقی که نگاه می‌کنیم مدیر لایقی برای آن انتخاب شده و کار می‌کند، در مورد اینکه آیا دوست دارد به سال‌های گذشته باز گردد؟، تصریح کرد: ما خیلی چیز‌ها دوست داریم اما نمی‌شود که این هم جزو این مسایل است. ضمن اینکه من به دایی بودن افتخار نمی‌کنم اما سعی می‌کنم هر روز پیشرفت کنم، دوست ندارم کارم یکنواخت باشد.

دایی که این صحبت‌ها را در مواجهه با عکس‌های نشان داده شده از سال‌های نخست بازیگری خود در برنامه ورزش و مردم بیان می‌کرد، در خصوص عکسی که او را در حال سوارکاری نشان می‌داد این گونه صحبت کرد: من اسب ندارم اما دوست دارم زمانی که دخترم بزرگ شد هم برای او و هم برای خودم اسب بخرم.

وی در مورد وضعیت پرسپولیس هم اظهار داشت: خدا را شکر دوران آماده‌سازی بسیار خوبی را سپری کردیم و بازیکنان با آمادگی کامل را برای حضور در لیگ بر‌تر دارند. ضمن اینکه مطمئنا در بازی با استقلال که در هفته هشتم برگزار می‌شود، پرسپولیس به اوج آمادگی‌اش رسیده و سعی می‌کنیم (که باز هم در این لحظه مجری وسط حرف دایی پرسید و نگذاشت او صحبت‌هایش را در مورد بازی مهم استقلال و پرسپولیس کامل کند)

سرمربی پرسپولیس با بیان اینکه بردن تیم دینامو کی‌یف حتی اگر تیم دومش را به میدان فرستاده باشد نتیجه خوبی بود که استقلال آن را به دست آورد در مورد انتخاب امیر قلعه نویی به عنوان بهترین مربی لیگ سیزدهم اظهار داشت: ایشان طی چند سال گذشته بیشترین قهرمانی‌ها را به دست آورده و عملکرد خوبی داشته

وی با اشاره به اینکه به نظرش نفرات مطرح توانسته‌اند جوایز بهترین‌های لیگ دوازدهم را به دست آورند، خاطرنشان کرد: بنده نمی‌توانم نظر بدهم که چون آقای تاج اصفهانی است نویدکیا را انتخاب کردند، مطمئناً محرم تاثیرات بسیاری در موفقیت سپاهان داشته، البته خلعتبری هم در چند سال گذشته عملکرد خوبی در لیگ داشته است.

دایی با بیان اینکه مطمئناً نتایج چند سال اخیر لیگ باعث شده است پرسپولیس در بین بهترین‌ها جز مهدوی‌کیا فرد دیگری را نداشته باشد، در پایان در مورد گرفتن ۹ امتیاز از سه دیدار پایانی و صعود به جام جهانی برزیل گفت: اول از همه باید همه دست اندرکاران، مسئولان فدراسیون، کی‌روش و بازیکنان که خیلی زحمت کشیدند، تبریک بگویم. خودم هم فکر نمی‌کردم تیم ملی در این سه بازی ۹ امتیاز بگیرد اما بازیکنان ما باهوش‌ترین عملکرد خود را در این دیدار‌ها به نمایش گذاشته و با ارایه بازی‌های منطقی خوشبختانه به عنوان تیم نخست راهی جام جهانی شدند.




تهديد اوباما با ضرب المثل چيني
نوشته شده در 21 / 4 / 1392
بازدید : 1360
نویسنده : کامران وزیری
 
تهديد اوباما با ضرب المثل چيني 
 

 خبرگزاري آريا - رئيس جمهور چين پيام تهديد آميز به رئيس جمهور آمريکا فرستاد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، در حالي که دور پنجم گفتگوهاي چين و آمريکا در زمينه حل اختلافات دو کشور در واشنگتن برگزار شده است شي جين پينگ رئيس جمهور چين پيام تهديد آميزي به آمريکا داده است .

 برخي رسانه هاي چين با اشاره به ديدار خصوصي و صميمي ماه گذشته رئيس جمهور چين با رئيس جمهور آمريکا در ويلاي خصوصي اوباما گزارش داده اند ، وانگ يانگ فرستاده ويژه رئيس جمهورچين به مقامات آمريکايي شرکت کننده درگفتگوهاي مشترک گفته است شي جين پينگ براي نشان دادن موضع پکن در برابر آمريکا از ضرب المثل چيني خرگوش وعقاب استفاده کرده است .

شي جين پينگ رئيس جمهور چين به اوباما رئيس جمهور آمريکا گفته بود بايد بپذيريد که اگر خرگوش خشمگين شود به عقاب در آسمان هم ضربه خواهد زد .

رسانه هاي چين طرح و تکرار اين سخن را از زبان فرستاده ويژه شي جين پينگ به گفتگوهاي واشنگتن نوعي اتمام حجت با دولت آمريکا تلقي کرده اند .

دور پنجم گفتگوهاي چين و آمريکا در باره روابط و همکاري هاي دوجانبه از ديروز به رياست جوبايدن معاون اوباما و وانگ يانگ معاون نخست وزير چين در واشنگتن برگزار شده است .




بازدید : 1430
نویسنده : کامران وزیری
گزارش/ به مناسبت سالگرد کودتای آمریکایی نقاب
آمریکایی‌ها اجرای کودتا را برای از بین بردن نظام جمهوری اسلامی ایران در اولویت قرار دادند، زیرا در صورت موفقیت کودتا نیازی به تهاجم نظامی رژیم بعث عراق نبود.
در ابتداي انقلاب اسلامي، منافقين و چپ‌هاي آمريکايي شعار انحلال ارتش را سر مي‌دادند که با درايت و هوشمندي " امام خميني" (ره) خنثي شد.

جریان ضد انقلابی درون ارتش

 محمد درودیان در کتاب " آغاز تا پایان" می‌نویسد: « ارتش با مشکلات اساسي که بسياري از آن‌ها ريشه در "ساختار" ، "هويت" ،"آموزش" و "فرماندهي و کنترل" داشت، براي انتقال از يک ارتش طاغوتي به ارتش اسلامي دست و پنجه نرم مي‌کرد.

اين روند همچنان ادامه يافت و حتي جريان ضد انقلابي در درون ارتش براي اعاده وضعيت پيشين، کودتاي آمريکايي " نقاب" را در پايگاه هوايي شهيد نوژه همدان در تير ماه 1359 و تنها 50 روز قبل از آغاز تجاوز دشمن، سازماندهي کرد.»

هاشمي رفسنجاني در تشريح وضعيت ايران در آن زمان مي‌گويد: " ما هنوز مشغول تصفيه ارتش بوديم و افراد ارتش فرار کرده و بسياري از آن‌ها محبوس بودند و جاي کارشناسان آمريکايي را که از ايران رفته بودند، کسي نگرفته بود. تعداد بسياري از قراردادهاي تسليحاتي که مکمل قدرت ارتش بود در همان روزهاي قبل از انقلاب توسط بختيار لغو شده بود و بسياري از امکانات ما بدون پشتيباني مانده بود و نيروي نظامي ديگر نيز هنوز در ايران شکل نگرفته بود."

 

اولویت کودتا نسبت به جنگ

 درتير ماه 1359 برابر اعتراف "رکني" يکي از عناصر کودتاي نقاب، آمريکايي‌ها در مورد تقدم و تأخر کودتا و جنگ به بحث و بررسي پرداختند و اجراي کودتا را در اولویت قرار دادند، زيرا در صورت موفقيت کودتا ديگر نيازي به تهاجم نظامي رژیم بعث عراق نبود.

ضمن اينکه شکست کودتا با توجه به نقش محوري مقامات ارتش در اجراي آن، مي‌توانست موقعيت روحي و رواني آن را به‌طور کامل متزلزل کند.

بنابر برخي گزارش‌ها رهبران رژيم بعث عراق از ناحيه نيروي هوايي ايران بسيار نگران بوده‌اند، لذا وقوع کودتا مي‌توانست تا اندازه‌اي نگراني صدام را که در انديشه تجاوز به ايران بود، برطرف سازد.

 با شکست کودتاي نقاب و فرار عناصر کودتاچي به عراق و تشريح وضعيت نظامي ايران، عراقي‌ها که از چند ماه قبل براي تجاوز به ايران در آمادگي به سر برده و همزمان با کودتاي نقاب در 20 نقطه مرزي درگيري ايجاد کرده بودند، بر نقل و انتقالات خود افزودند و سرانجام در 31 شهريور 1359 تهاجم سراسري خود را به ايران آغاز کردند.

 

نقش سازمان‌های اطلاعاتی غرب و عراق و شاپور بختیار

 هوشنگ طالع در کتاب " تجاوز عراق، خیانت خودی، حمایت بیگانه " نوشته است که طراح این کودتا سازمان اطلاعات رژیم بعث عراق با راهبری برخی سازمان‌های اطلاعاتی غرب بود و قرار بود توسط عوامل داخلی آن‌ها در ایران که از سوی " شاپور بختیار" و عناصر رژیم طاغوت حمایت می‌شدند، انجام شود.

 به اعتقاد وی، این کودتا به نیروی هوایی و نیز لشکر 92 زرهی اهواز صدمه‌های زیادی وارد کرد و چندی پس از ماجرای کودتای مربوطه، حکومت عراق از راه هوا، زمین و دریا سرزمین ایرانیان را مورد تجاوز گسترده قرار داد.

 

خلبان ارتش فقط به آیت‌الله خامنه‌ای اعتماد کرد

 نخستین نقطه روشن کشف کودتا، اطلاعاتی بود که توسط یک خلبان نیروی هوایی به توصیه مادرش، در اختیار آیت‌الله خامنه‌ای قرار گرفت. مطالب این خلبان در ادامه می‌آید: « در آن زمان من در پایگاه هوایی شهید نوژه خدمت می‌کردم. حدود ۶ ماه قبل از کودتا، برای کرایه اتومبیل به آژانس مراجعه کردم. صاحب آن گفت که ۲۰ هزار تومان پول به من بدهی برایت یک پیکان تهیه می‌کنم. من هم ۲۰ هزار تومان تهیه کردم و به او دادم. در ادامه صحبت‌ها گفت: برنامه‌ای داریم که تو هم اگر در آن شرکت کنی می‌توانی در آینده وزیر و یا مقام دیگری که بخواهی بشوی...!

این موضوع گذشت تا اینکه دو سه روز قبل از کودتا، یکی از خلبانان کودتاچی در پایگاه شهید نوژه راجع به این کودتا با من صحبت کرد و گفت: ‌تو هم برای این کار در نظر گرفته شده‌ای و امروز بعد از ظهر، حمید نعمتی در ابتدای سه راهی پایگاه، منتظر تو است... حمید نعمتی را دیدم. قرار ملاقات را در تهران گذاشتیم. در تهران، به منزل نعمتی رفتم، به من گفت: مأموریت تو بمباران بیت امام و تلویزیون است و ما می‌توانیم تا ۵ میلیون نفر را بکشیم!! و اگر هم لازم شد در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس و یا روی ناو امریکا در خلیج فارس فرود بیاییم.

من به او گفتم: شما با مردم مخالفید یا با حکومت که این همه کشت و کشتار می‌خواهید بکنید؟! گفت ما با حکومت مخالفیم، ولی هر کس هم که بخواهد مانع کار ما بشود چاره‌ای نداریم جز اینکه همه را بکشیم. این موضوع برای من خیلی ثقیل بود و چون از مخالفت کردن با آن‌ها خصوصاً در منزل نعمتی هراس داشتم، گفتم: من بیت امام را نمی‌توانم بزنم ولی تلویزیون را می‌زنم. پس از کمی صحبت از او جدا شدم و به خانه‌مان رفتم و موضوع را با مادرم که زنی ساده و مسلمان بود در میان گذاشتم. مادرم به شدت ناراحت شد و گفت:‌ تو نه تنها این کار را نباید بکنی، بلکه باید خبر بدهی و جلوی این کار را بگیری و اگر اطلاع ندهی شیرم را حلالت نمی‌کنم و از تو رضایت ندارم.

بالاخره تا ساعت ۱۲ شب با مادر و برادر کوچکترم درباره این موضوع صحبت کردیم. بعد از این صحبت‌ها، من تصمیم گرفتم موضوع را به جایی و یا به کسی اطلاع دهم، ولی می‌ترسیدم به هر کسی این موضوع را بگویم. تصمیم گرفتم موضوع را به آقای خامنه‌ای بگویم و برای محکم کاری موضوع را روی کاغذ نوشتم و در خانه گذاشتم و به برادرم گفتم: اگر بلایی سر من آمد و برنگشتم به هر ترتیبی شده این موضوع را در جایی خبر بدهد و جلوی این کار را بگیرد. ساعت ۱۲ و نیم از خانه بیرون آمدم و به کمیته تلفن زدم و گفتم: من یک خبر خیلی مهمی دارم که باید حتماً به آقای خامنه‌ای بگویم، مرا به کمیته بردند و چون زیاد سؤال می‌کردند، گفتم: من یک خلبان هستم و موضوع براندازی در کار است. ساعت ۴ و نیم صبح بود. رفتیم منزل آقای خامنه‌ای و به ایشان مطلب را اطلاع دادیم».

 اشتباه نامیدن کودتای نقاب به دور از شأن شهید نوژه

 گفتنی است با توجه به اینکه طراحی کودتای نقاب در پایگاه هوایی شهید نوژه همدان صورت گرفت، برخی به اشتباه این کودتا را کودتای نوژه می‌نامند که به دور از شأن این شهید بزرگوار است.

 بر همین اساس در سال گذشته، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی نامه‌ای از ستاد کل نیروهای مسلح خواست تا این کودتا به صورت رسمی با نام " کودتای نقاب" عنوان شود که مورد موافقت ستاد کل قرار گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران



بازدید : 1435
نویسنده : کامران وزیری
هلاکت تروریستهای سعودی، اردنی و قطری در درعا / کشف موشک و 13 بمب دست ساز
کشته شدن چندین تروریست غیر سوری در درعا، حومه دمشق و لاذقیه و کشف مقادیری موشک و یک تونل یک کیلومتری و خنثی شدن 13 بمب از جمله خبرهای مربوط به سوریه است.
 
 

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه العربیه از رسیدن سلاحهای جدید برخی رژیمهای عربی برای گروههای تروریستی در حمص و روحیه گرفتن آنها خبر داد.

به گزارش این شبکه که از مهمترین رسانه های حامی گروههای برهم زننده امنیت و ثبات در سوریه است، گروه موسوم به ارتش آزاد و گروههای دیگر، سلاحهای ارسالی رژیمهای عربی را دریافت کرده اند. عربستان و قطر از مهمترین رژیمهای عربی حامی گروههای تروریستی در سوریه به شمار می روند.

از سوی دیگر، خبرگزاری سوریه(سانا) از کشته شدن شماری از تروریستها از ملیتهای دیگر در حومه دمشق، درعا و لاذقیه و کشف مقادیری موشک در حومه حمص خبر داد.

بر  اساس این گزارش، شماری از تروریستها از جمله نادر عبداللطیف تروریست اردنی و ابوسالم سرکرده یکی از گروههای تروریستی در عملیات موفقیت آمیز نیروهای ارتش در حومه جنوبی دمشق در مناطق حجیره و الذیابیه به هلاکت رسیدند

همچنین در عملیات نیروهای ارتش در منطقه العلالی شهر داریا، چهار تروریست از جمله تروریستی ملقب به ابوزید کشته شدند.

یک واحد از نیروهای ارتش سوریه با پیگرد اعضای یک گروه تروریستی در مزارع اطراف شهر قطنا در حومه جنوب غربی دمشق، شماری از آنها را به هلاکت رساندند، این تروریستها، مردم و دارایی های آنها را هدف حملات خود قرار می دادند.

در میان تروریستهای کشته شده، عماد زینو و محمد المصری به چشم می خورند، در عملیات نیروهای ارتش در منطقه خان الشیح در حومه جنوبی  دمشق هم علاوه تجمع تروریستها به همراه سلاحهای آنها متلاشی شد.

هلاکت تروریستهای قطری، اردنی، سعودی در درعا و حومه آن: نیروهای ارتش سوریه، شماری از تروریستها از جمله دو تروریست قطری، دو اردنی، دو سعودی، سه  لیبیایی، یک مصری و یک چچنی را در عملیات خود علیه مخفیگاههای آنها به هلاکت رساندند.

به گفته یک منبع نظامی سوری، تروریستهای غیر سوری کشته شده به نامهای محمد عبدو عمر العمر و حمدان فهد البلوه از قطر، فهد عبدالله المهلی از عربستان سعودی، محمود ابوزهر المعانی و خلدون طاهر المصری از اردن، عقود فرید ابوزهری، فایز محمود الخیثانی و طوفان عبدالله الخصیان از لیبی، حماده مصطفی البستانی از مصر، شوفان محمود شوفان از چچن به همراه چند تروریست دیگر هستند.

همچنین یک واحد دیگر از نیروهای ارتش، 13 بمب دست ساز را که تروریستها در جاده جاسم سملین در حومه درعا کار گذاشته بودند، کشف و خنثی کردند.

متلاشی شدن دو تجمع تروریستها در منطقه رسم الشولی القنیطره، کشف مقادیری موشک و سکوی پرتاب آن و دستگاههای رایانه و دستگاه فرستنده هوایی در منطقه القریتین و اطراف آن،متلاشی شدن تجمعات و مقر فرماندهی جبهه تروریستی النصره در حومه لاذقیه و هلاکت شمار زیادی از تروریستها از جمله عباده التلاوی سرکرده گروه مسلح موسوم به گردان ابوبکر، عبدالمومن العارف سرکرده گروه مسلح موسوم به گردان عائشه ولقمان ابوالعر تروریست مصری و دو تروریست سومالیایی به نامهای عبدالرحمن عبدالرحمن و عبدالعال و یک تروریست سعودی به نام ابوبکر القحطانی از دیگر تحولات مربوط به سوریه است.

این در حالی است که درگیریها در مناطق مختلف حمص میان ارتش سوریه وگروههای مسلح ادامه دارد و ارتش توانسته است با پیشروی در الخالدیه، تروریستها را دچار وحشت و سردرگمی کند.

به گفته "رؤی العلی" خبرنگار العالم، نیروهای ارتش همچنان مکان استقرار تک تیر اندازان و گروه های مسلح را در محله های "باب هود" و "جورة الشیاح" هدف قرار می دهند.وی از پیشروی ارتش در شهر الخالدیه حمص و کشف تونل های زیرزمینی گروه های مسلح خبرداد.

بنابر این گزارش نیروهای ارتش سوریه توانسته اند در منطقه کفرعایا در جنوب غربی حمص 4 تونل متعلق به افراد مسلح از جمله یک تونل یک کیلومتری بمب گذاری شده آماده انفجار را کشف کنند.

بر اساس این گزارش، به دنبال اختلافات بین گروه های مسلح، یک عنصر تروریستی مسلح در محله "هنانو" اقدام به انفجار کارگاه ساخت مواد منفجره و موشک وابسته به جبهه تروریستی موسوم به النصره کرد که در نتیجه آن 12 فرد مسلح کشته و 27 نفر زخمی شدند.




بازدید : 1335
نویسنده : کامران وزیری
 
 خبرگزاري آريا-اسنودن در مورد نقش آمريکا در تروريسم سايبري عليه تاسيسات اتمي ايران افشاگري کرد.
 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، ادوارد اسنودن افشاگر جاسوسي دولت آمريکا از مکالمات اينترنتي و تلفني شهروندان اين کشور گفت که آمريکا و رژيم صهيونيستي مولد بدافزار استاکس نت بودند.
 ادوارد اسنودن مشاور پيشين آژانس امنيت ملي آمريکا و افشاگر برنامه گسترده جاسوسي آمريکا در مصاحبه اختصاصي با هفته نامه اشپيگل آلمان گفت: آژانس امنيت ملي آمريکا و اسرائيل در نوشتن نرم افزار استاکسنت با هم همکاري کرده اند، و در حقيقت بخش عمده اي از اين نرم افزار مخرب، که براي آسيب رساندن به تاسيسات اتمي ايران ساخته شده بود، توسط آمريکا طراحي شد. هدف  استاکس نت حمله به  رايانه‌هاي صنعتي در تاسيسات هسته‌اي نطنز ايران بود .
 اسنودن در بخشي از گفت و گوي خود با نشريه آلماني اشپيگل در پاسخ به اين سوال که آيا آژآنس امنيت ملي آمريکا در توليد استاکس نت از ياري و همکاري ديگران از جمله اسرائيل نيز برخوردار بود ، گفت ، آژآنس امنيت ملي آمريکا واحدي بزرگ به نام اداره امور خارجي دارد که اين همکاري ها در حوزه وظايف اين اداره قرار دارد.
وي ادامه داد ، طراحي و توليد استاکس نت حاصل همکاري مشترک آژانس امنيت ملي آمريکا و اسرائيل بود.
اسنودن که ماه گذشته از وجود برنامه هاي گسترده جاسوسي دولت هاي آمريکا و انگليس از شهروندان پرده برداشت ، خاطر نشان کرد ، دست آلمان و بيشتر کشورهاي غربي و آژآنس امنيت ملي آمريکا در دست يکديگر است.

*ماجراي بدافزار استاکس نت
بدافزار استاکس نت با حمله به تاسيسات هسته اي در ديگر کشورها از جمله ، تاسيسات هسته اي جمهوري اسلامي ايران ، موجب اخلال موقت در فعاليت سانتريفيوژ غني سازي اورانيوم شد .

بدافزار استاکس‌نت در اواسط سال 2010 از کامپيوترهاي ايراني منتشر شد و رايانه‌هاي سراسر جهان را آلوده کرد. شايعات زيادي وجود داشت که اين بدافزار توسط اسرائيل يا ايالات متحده ساخته شده است. اما آمريکا هيچگاه حاضر به قبول مسئوليت در اين رابطه نشد.
استاکس‌نت (به انگليسي: Stuxnet)‏ يک بدافزار رايانه‌اي‌ است که اولين ‌بار در تاريخ 13 جولاي 2010 توسط ضدويروس وي‌بي‌اي32 شناسايي شد. اين بدافزار با استفاده از نقص امنيتي موجود در ميانبرهاي ويندوز، با آلوده کردن رايانه‌هاي کاربران صنعتي، فايل‌هاي با قالب اسکادا که مربوط به نرم‌افزارهاي WinCC و PCS7 شرکت زيمنس مي‌باشد را جمع‌آوري کرده و به يک سرور خاص ارسال مي‌کند.
طبق گزارش مجله Business week هدف از طراحي اين بدافزار دستيابي به اطلاعات صنعتي ايران است.
اين بدافزار براي جلوگيري از شناسايي شدن خود از امضاي ديجيتال شرکت Realtek استفاده مي‌کند.
روزنامه نيويورک تايمز در تاريخ 16 ژانويه 2011 ميلادي، در مقاله‌اي مدعي شد که «اسرائيل استاکس‌نت را در مرکز اتمي ديمونا و بر روي سانتريفيوژهاي مشابه‌اي که ايران از آن‌ها در تاسيسات غني‌سازي اورانيوم نطنز استفاده مي‌کند، با موفقيت آزمايش کرده‌بود»..
گزارش نيويورک تايمز درمورد نقش آژانس امنيت ملي آمريکا که مدير آن همزمان فرماندهي قرارگاه سايبري ارتش آمريکا را بر عهده دارد آورده بود: آژانس امنيت ملي آمريکا و واحد سري اسرائيلي - که از سوي مقامات اطلاعاتي آمريکا داراي مهارت‌هاي سايبري‌ در نظر گرفته مي‌شوند - براي ايجاد بدافزار رايانه‌اي بي‌نهايت پيچيده‌اي دست به کار شدند. اين بدافزار مي‌بايست در قالب مهاجمي دروني عمل کند.
استاکس‌نت پس از آن که شرکتي امنيتي در بلاروس، بدافزاري را در کامپيوترهاي کاربران ايراني تشخيص داد، در ژوئيه سال 2010 کشف شد. کارشناسان امنيتي در آن زمان اتفاق نظر داشتند که اين بدافزار از سوي مهاجميني باتجربه، مانند يک دولت ساخته و براي نابود ساختن تاسيساتي عظيم نظير رآکتور هسته‌اي ايران در بوشهر طراحي شده است. به محض کشف اين بدافزار، کارشناسان مزبور با بررسي و آزمايش آن اظهار داشتند: استاکس‌نت پس از تشخيص نوع خاصي از ابزار کنترل کننده و قابل برنامه‌ريزي ترميم فرم و ساختار بدون توجه به محتوا، کدهاي خود را در سيستم‌هايي که توسط نرم‌افزار زيمنس نصب شده‌اند‌، جاي مي‌دهد.
به گزارش پي سي ورد (PCWorld.com) ، انتشار اين گزارش که ايالات متحده و اسرائيل در پشت حملات استاکس‌نت قرار داشتند، اسنور فاگرلند، تحليل‌گر ارشد بدافزارها از نورمن، فروشنده [ابزار] امنيت فنآوري اطلاعات در ليساکر نروژ را متعجب نکرد. وي بيان کرده بود: بدافزار استاکس‌نت از حملات سايبري پيشين بسيار پيچيده‌تر و پيشرفته‌تر بود. از نظر وي، توليد چنين بدافزاري به منابع قابل‌ ملاحظه‌اي احتياج داشته به گروهي متشکل از ده تا بيست نفر براي نوشتن استاکس‌نت نياز است.
تا پيش از افشاي فعاليت استاکس نت ، چنين به نظر مي رسد که حملات سايبري صرفا براي دزدي اطلاعات و جاسوسي بکار مي رود . اما با ورود اين نرم افزار فوق پيچيده مشخص شد که مهاجمين سايبري قادر خواهند بود از طريق اينترنت ، در زيرساخت هاي اقتصادي و صنعتي کشورها خرابکاري کنند و حوادث هولناکي همچون انفجار تاسيسات اتمي ، اخلال در شبکه هاي حمل و نقل يا از کارانداختن شبکه هاي آب و برق را در گوشه و کنار جهان انجام دهند .
وقوع هر يک از اين اتفاقات مي توانست به اندازه يک حمله تمام عيار نظامي ، تلفات و خسارات ايجاد کند .

اسنودن کيست؟
ادوارد اسنودن يکي از ماموران سابق سازمان امنيت ملي آمريکا است که حدود يک ماه پيش بود با انتشار اسناد فوق سري در دو روزنامه " گاردين " و " واشنگتن‌پست " ، رسوايي بزرگي براي دولتمردان آمريکايي رقم زد .

" ادوارد اسنودن " ، افشاگر جاسوسي‌هاي آمريکا ، هدف از انتشار اين اسناد را با خبر کردن مردم از اتفاقاتي عنوان کرد که به اسم آنها و عليه آنها انجام مي‌شود. البته اين نکته‌اي است که باراک اوباما ، رئيس جمهور آمريکا نيز بر آن صحه گذاشت. او در يک کنفرانس خبري در دفاع از برنامه جاسوسي نهادهاي امنيتي آمريکا در مورد کنترل تماس‌هاي تلفني و اينترنتي آمريکايي و ديگر کشورها،‌ اعلام کرد که اين برنامه جان انسان‌هاي زيادي را نجات مي‌دهد!
اوباما حتي پا را فراتر از اين گذاشت و گفت: " اين شرايطي نيست که ما بدون اجازه وارد ايميل‌هاي شمار زيادي از شهروندان آمريکايي يا ديگر کشورها شويم . اين يک برنامه نظارتي محدود است."
ظاهراً با توجه به همين توجيه بود که يکي از کارشناسان رسانه‌اي آمريکا جرم اسنودن را "خيانت عليه قانون اساسي آمريکا" ذکر کرد و خواستار استرداد او به آمريکا شد. اين در حالي است که آمريکايي‌ها ؛ آزادي بيان را از اولين حقوق هر انسان مي‌دانند و چنانچه کشورهاي غير همسو با واشنگتن به مقابله با افشاگران اطلاعات سري و فوق سري کشور بپردازند ، آن را جنايت و مقابله با آزادي بيان تعبير مي‌کنند.
 بر اساس اسناد محرمانه اي که ادوارد اسنودن منتشر کرده است، سه سال پيش ، دولت آمريکا مکالمات تلفني افراد شاغل در دفاتر اتحاديه اروپا در آمريکا را شنود کرده است . به علاوه در چارچوب برنامه هاي امنيتي آمريکا موسوم به "پريسم " ، دولت آمريکا مي تواند ارتباطات هر فردي خارج از حوزه جغرافيايي اين کشور را نيز ، بدون کسب مجوز از دولت هاي محلي و يا نهادهاي بين المللي پيگيري کند .
اسنودن همچنين رييس جمهوري آمريکا را متهم مي کند که از حق شهروندي به عنوان يک سلاح استفاده مي کند.
وي مي گويد: اگرچه من به جرمي محکوم نشده ام اما آمريکا به طور يکجانبه گذرنامه مرا باطل کرده و مرا يک شخص بدون کشور قرار داده است.
اسنودن که افشاگري هايش اروپايي ها را از رفتار دوگانه آمريکايي ها خشمگين کرده است، متذکر مي شود، دولت آمريکا بدون هيچ حکم قضايي درصدد آن است که مرا از يک حق اساسي محروم کند. حقي که متعلق به همه است و براساس آن هرکس مي تواند خواستار پناهندگي سياسي شود.

برنامه جاسوسي "پريسم"
جاسوسي سازمان امنيت امريکا به بهانه مبارزه با تروريست شروع شد اما در حقيقت اين اقدام، جاسوسي بين المللي در زندگي، عادات، آداب و رسوم و درآمد رهبران سياسي، رهبران نظامي و اقتصادي در تمام دنيا است.

 
پريسم از برنامه گسترده اطلاعاتي يا به عبارت ديگر ، جاسوسي فله اي آمريکا خبر مي دهد . به عبارت ديگر هر آنچه که انسان ها در گوشه و کنار جهان در تماس هاي تلفني سخن به ميان آورده اند ، در سرورهاي عظيم آژانس امنيت ملي آمريکا - ان اس اي ذخيره شده است . البته شنود مکالمات تلفني در ابعاد جهاني از دهه ها پيش توسط ان اس اي انجام مي شد ؛ اما جاسوسي از کاربران اينترنت موضوع جديدي است که اسناد فاش شده توسط اسنودن آن را اثبات مي کند . بر اساس اين اسناد ، اطلاعات مربوط به هرگونه فعاليت کاربران شرکت هاي اصلي اينترنتي شامل نامه هاي الکترونيکي ، چت ها ، دانلوهاي صوتي و تصويري و مراجعه به هر سايت ، در ان اس اي جمع آوري شده است . اين موضوع نشان مي دهد آمريکا با اندکي اغماض ، تمامي فعاليت هاي انساني را در جهان متمدن تحت کنترل داشته است .
نکته بعدي در اسناد فاش شده ان اس اي حکايت از آن دارد که جاسوسي فله اي فقط مظنونين تروريستي يا شهروندان کشورهاي متخاصم و رقيب آمريکا را در برنگرفته است ، بلکه نزديک ترين متحدان واشنگتن نيز از برنامه پريسم در امان نبوده اند . به عبارت ديگر ، براي آمريکايي ها ، همان اندازه شهروندان انگليسي ، آلماني يا فرانسوي خطرناک هستند که شهروندان کشورهايي همچون افغانستان ، پاکستان يا يمن . به همين دليل سازمان هاي جاسوسي آمريکا فارغ از ملاحظات سياسي و مناسبات واشنگتن با کشورهاي متحد ، از اتباع اين کشورها جاسوسي کرده است .
ويژگي سوم در برنامه پريسم اين است که فقط شهروندان مورد جاسوسي قرار نگرفته اند ، بلکه ان اس اي ، مکالمات و فعاليت هاي اينترنتي مقامات کشورها از جمله دفاتر اتحاديه اروپا در واشنگتن ، نيويورک و حتي مقر اين اتحاديه در بروکسل را نيز تحت نظارت داشته است . دسترسي به اطلاعات محرمانه سران کشورها و مجامع بين المللي قدرتي را به دولت آمريکا مي دهد که هرگاه اراده کند ، قادرخواهد بود با تهديد به افشاگري ، ديگران را به تسليم وادار نمايد .
دولت آمريکا نه فقط اعتبار اسناد فاش شده از سوي اسنودن را کتمان نکرده ، بلکه با اعتراف به وجود برنامه پريسم ، فرمان تعقيب جهاني براي بازداشت فرد افشاکننده را صادر کرده است . اين موضوع حکايت از آن دارد که آمريکا تصميمي براي تغيير در برنامه هاي جاسوسي خود ندارد و هر گونه تلاش براي اخلال در اين مسير يا فاش سازي اسرار را با قوي ترين شکل ممکن سرکوب خواهد کرد .
اين جاسوسي نه تنها در سراسر دنيا اعمال مي شود بلکه متحدان امريکا را نيز مستثني نکرده است. حال چطور ممکن است که رهبران سياسي جهان بتوانند آزادانه تصميم گيري کنند، در حاليکه مسائل شخصي آنها نيز تحت کنترل است.
اسناد مرتبط با جاسوسي آشکار امريکا و نقض حريم خصوصي و حقوق بشر نشان مي‌دهد ، دولت ايالات متحده طي طرحي که آن را با عنوان " پريسم " نامگذاري کرده ، ترافيک اينترنتي جهان و حتي مکالمات شهروندان خود را رصد مي‌کند و مورد جاسوسي قرار مي‌دهد . دولت آمريکا همچنين به اطلاعات شخصي ذخيره شده افراد در سرورهاي سايت‌هاي مشهور آمريکايي وابسته به شرکت‌هاي مايکروسافت مثل سرويس ايميل، هات ميل ، ياهو ، گوگل ، فيس بوک، يوتيوب و اسکايپ دسترسي دارد.




بازدید : 1474
نویسنده : کامران وزیری
اعلام اسامي واليباليست هاي ايران براي نبرد رژمن ها 
خبرگزاري آريا-خوليو ولاسکو اسامي 12 بازيکن تيم ملي ايران را براي ديدار مقابل آلمان اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، خوليو ولاسکو که همواره بر داشتن 22 بازيکن آماده در تيم ملي در مسابقات ليگ جهاني واليبال تاکيد داشته پس از بازگشت از کوبا اسامي 12 بازيکن را به منظور رويارويي با تيم ملي واليبال آلمان اعلام کرد.
سعيد معروف، مهدي مهدوي، محمد موسوي، عادل غلامي، فرهاد ظريف، امير غفور، شهرام محمودي، حمزه زريني، پوريا فياضي، عليرضا جديدي، عليرضا مباشري و رحمان داوودي 12 بازيکن تيم ملي ايران در دو بازي روز جمعه و شنبه مقابل آلمان خواهند بود.
فرهاد قائمي که در ديدار مقابل صربستان مصدوم شده بود، باز هم نمي‌تواند ايران را همراهي کند.
تيم‌ملي واليبال ايران در آخرين رقابت خود در ليگ جهاني واليبال، در دو بازي به مصاف آلمان مي‌رود. نخستين ديدار ساعت 21 روز جمعه برگزار خواهد شد و بازي دوم شنبه برگزار مي‌شود.
ايران هم اکنون با 12 امتياز در مکان پنجم گروه خود قرار دارد و شانسي براي صعود ندارد، اما مي‌تواند با دو پيروزي (حتي 3 بر 2 ) مقابل آلمان بالاتر از اين تيم و صربستان در رده سوم گروه قرار بگيرد. آلمان با 14 امتياز يک پله بالاتر از ايران ايستاده و در صورت پيروزي 3 امتيازي در هر دو بازي مقابل ايران به مرحله نهايي رقابتها راه پيدا مي‌کند.



اعدام در دریاچه نمک؟!
نوشته شده در 21 / 4 / 1392
بازدید : 1498
نویسنده : کامران وزیری
 

اعدام در دریاچه نمک؟!/خاطرات خلبان مسعود اقدام رشتی

از روی هور که پوشیده از «نی» بود، با سرعت به سوی هدف پیش می‌رفتیم ناگهان همه جا تیره و تار شد. حدود 20 ‌تا 30 ‌ثانیه چیزی متوجه نشده و بی‌هوش شدم...

 به گزارش سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مسعود اقدام رشتی از خلبانان ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس بود. وی نهم آذرماه 1329در اندیمشک به دنیا آمد. پدرش رحمان،‌رئیس توشه راه‌آهن این شهر بود. مسعود دوره ابتدایی و متوسطه را در دبستان و دبیرستان شاهپور اندیمشک طی کرد و برای چهارم ریاضی به شهر شیراز رفت. یک سال در آنجا درس خواند و دوباره به اندیمشک برگشت. دیپلم ریاضی را در سال 1350 از «دبیرستان قطب» شهر دزفول اخذ کرد.

 سال بعد وارد دانشکده‌ خلبانی نیروی هوایی شد و پس از اخذ سردوشی و طی کردن دوره‌های مقدماتی نظامی، خواندن زبان و دروس پروازی، اولین پرواز را در فرودگاه قلعه‌مرغی تهران با هواپیمای «پایپر» آموزش دید.

 از آمریکا تا همدان

 ‌سوم فرودین‌ماه 1353 برای طی کردن دوره تکمیلی به ایالت تگزاس آمریکا اعزام شد. در پایگاه «لکلند» این ایالت کلاس زبان پیشرفته تخصصی را طی کرد و موفق به اخذ دیپلم زبان شد. بعد برای پرواز با هواپیمای سبک «سنسای تی‌-41 » به «پایگاه مدینا» رفت و این مرحله را نیز با موفقیت پشت سرگذاشت. مسعود برای ادامه‌ پرواز با «جت‌تی-37 » و جت مافوق صوت «تی‌-38 »‌به پایگاه رئیس انتقال یافت و پس از خاتمه این آموزش در تابستان 1355 به ایران برگشت و به درجه‌ ستوان دومی نائل شد.

  اقدام به عنوان خلبان جنگنده «اف-4 » انتخاب شد و دوره‌ کابین عقب این هواپیما را در پایگاه یکم شکاری مهرآباد تهران طی کرد. بعد عازم پایگاه سوم شکاری همدان (شاهرخی) شد و هفت ماه در «گردان 32 » این یگان خدمت کرد. چون به هوای سرد این منطقه عادت نداشت،‌داوطلب انتقال به بوشهر شد و تا خاتمه‌ جنگ تحمیلی در آن پایگاه خدمت کرد.

 وقتی عکس شاه را پایین کشید

 او در آستانه انقلاب عکس شاه را از سردر گردان پرواز پایین کشید و به همین جرم دچار شرایط سختی از جمله مدتی حبس در زندان جمشیدیه تهران و خاش شد. خوشبختانه با به ثمر رسیدن انقلاب از مرگ حتمی نجات یافت و این توفیق را پیدا کرد تا در جنگ تحمیلی علیه رژیم بعثی حدود 120 مأموریت پشتیبانی نزدیک هوایی از نیروهای سطحی و برون‌مرزی و یا عملیات‌های حمایت از نفتکش‌ها و کاروان‌های تجاری دریایی را انجام داده و نزدیک به 600 سورتی پرواز گشت رزمی و پوشش‌ هوایی انجام دهد.

 وی درباره‌ اقدام علیه رژیم شاهنشاهی چنین می‌گوید: طبق برنامه‌ هفتگی در سالن توجیه عملیات نشسته بودیم که نوشته‌ای از شاه به خلبانان دادند مبنی بر اینکه «من برای معالجه به خارج از کشور می‌روم. شما خلبانان موظب باشید کشور به دست روحانیون نیفتد.» ستوان دوم غلام‌حسین بحرینی کنار من نشسته بود. نوشته را پاره ‌و به صندلی فرماندهان پرت کردم. دو روز بعد برای رژه جلوی عکس امام خمینی به میدان شهر بوشهر رفتم که از حضور ما عکس گرفته بودند. به دلایل بالا مرا به پست فرماندهی فراخوانده و تهدید کردند.

 حکم ما باید در دریاچه نمک اجرا می‌شد

 فردای آن روز یک فروند هواپیمای سی-130 آمد، من و 17 نفر دیگر از همافران، افسران و درجه‌داران پایگاه را به تهران منتقل کرد. همه در زندان جمشیدیه یا همان دژبان مرکز بازداشت شدیم. پس از 10 روز با یک سی‌-130 دیگر به زندان خاش در شهرستان زاهدان منتقل شده و تا پیروزی انقلاب در آنجا زندانی بودیم.

 شنیدیم 19 بهمن‌ماه 1357 یک فروند سی-130 با تعدادی مأمور به فرودگاه خاش آمده تا ما را برفراز دریاچه نمک قم برده و حکم مرگمان را با پرتاب به درون دریاچه اجرا کنند. ظاهرا فرمانده قرارگاه خاش خلبان هواپیما را که بدون حفاظت و گارد آمده بود، ترساند و او برگشت. سه روز بعد،‌انقلاب پیروز شد و ما آزاد شدیم.

 مسئولیت‌ها

 مسعود اقدام در سال 1356 با خانم شعله شهیدی ازدواج کرد و از این پیوند صاحب سه فرزند به نام‌های مبین (1358)،‌بنت‌الهدی(1360) و رحمان (1368) شد.

 اقدام، در نیروی هوایی دوره‌های عالی رسته‌ای و نجات خدمه از مرگ را دید. از بهمن‌ماه 1368 به اداره‌ دوم ستاد مشترک ارتش منتقل شد و دوره وابسته‌ نظامی را طی کرد. او علاوه بر خلبانی تاکتیکی و پروازهای آزمایشی مشاغل دیگری چون فرماندهی گردان 32 شکاری پایگاه شهید نوژه (سال1362)، جانشین معاون عملیات پایگاه بوشهر، وابسته نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در هندوستان (1370) و به مدت شش سال معاون عملیات منطقه‌ هوایی شهید دوران شیراز را نیز برعهده‌ داشت و اول مردادماه 1384 با درجه سرتیپ دومی بازنشسته شد.

 جنگ تحمیلی

 

از دیگر خاطرات خواندنی امیر مسعود اقدام، پاسخ‌گویی سریع او در کابین عقب‌علی اصغر سپیدموی آذر، به لیدری(فرماندهی) سروان محمد دژپسند، با همراهی عباس عابدین و عباس فعلی‌زاده و کابین عقب‌ها شامل علی یارمحمدی، کاظم روستا و علی رنجبر به حمله‌ گسترده هوایی عراق به اقصی نقاط کشور بود. دو ساعت و اندی بعد از انفجار بمب‌های عراقی در پایگاه بوشهر، این دسته چهار فروندی از پایگاه بوشهر به قصد پایگاه «شعیبیه» عراق بلند شد و آنجا را مورد حمله قرار داد.

 اقدام اول مهرماه همان سال دو پرواز در کابین عقب محمد دژپسند و حمدالله کیان ساجدی انجام داد. پرواز اول چهارفروندی به لیدری منوچهر محققی بود که علی‌اصغر سپیدموی آذر و علی‌رضا یاسینی و کابین عقب‌ها شامل حسین خلعت‌بری، علی‌یارمحمدی و کاظم روستا او را همراهی می‌کردند. در این عملیات به پالایشگاه بصره حمله شد. بر اساس خبر رادیوهای بیگانه برای اطفای حریق،‌با اینکه از کمک کویت هم استفاده شد، خاموش کردن پالایشگاه پنج شبانه‌روز طول کشید.

 آن روزها عراق از پایگاه‌های شعیبیه با هواپیما و از پایگاه‌های دریایی با «موشک کرم‌ابریشم» به کاروان‌های دریایی ایران حمله می‌کرد.

 از این رو بیشتر حملات فانتوم‌های پایگاه بوشهر، علیه این یگان‌ها بود. این بار هدف انهدام سه سایت موشک کرم ابریشم نزدیک پایگاه شعیبیه وهدف ثانویه تأسیسات برق بصره تعیین شد. یاسینی و اقدام با یک فروند اف-4 ئی برای این مأموریت در نظر گرفته شدند. ادامه خاطره را از زبان سرتیپ دوم خلبان مسعود اقدام می‌خوانیم:

 می‌دانستم مأموریت سختی پیش‌رو داریم. اضطراب سراسر وجودم را فراگرفته بود. سعی داشتم تمام نکات پروازی را درذهنم مرور کنم که صدای سیدعلی‌رضا یاسینی مرا به خود آورد: مسعود، برویم چیزی بخوریم، بعد تجهیزات پروازی را تحویل بگیریم.

 سوار هواپیمای آواکس بودیم

 بعد از صبحانه،‌ تجهیزات پروازی را تحویل گرفته و رفتیم کنار هواپیما. بازرسی‌های معمول انجام و موتورها روشن شد. سطوح کنترل فرامین را چک کردم. مشکلی نبود. در ابتدای باند پروازی قرار گرفته و بلند شدیم. اوایل مسیر، ارتفاع بالا را انتخاب کردیم تا سوخت کمتری مصرف شود. طبق برنامه ابتدا گشتی بر روی آبادان و خلیج‌فارس زدیم. بعد مسیر را طوری انتخاب کردیم تا رادارهای دشمن نتوانند ما را ردیابی کنند. نزدیک مرزریال یاسینی پرسید:‌«تا مرز چقدر مانده؟» جواب دادم: «پنج ثانیه».

 در کابین عقب مشغول چک کردن سیستم‌ها بودم. برای گذر از مرز، ارتفاع را تا چندمتری کم کردیم. خطری احساس نمی‌کردیم. از روی هور که پوشیده از نی بود، با سرعت به سوی هدف پیش می‌رفتیم ناگهان همه جا تیره و تار شد. حدود 20 ‌تا 30 ‌ثانیه چیزی متوجه نشده و بی‌هوش شدم. وقتی به هوش‌ آمدم،‌هواپیما در حال اوج‌گیری با پنجاه درجه گردش به راست بود. سریع تغییر جهت دادم. هواپیما هنوز به حالت اولیه برنگشته بود که به یاد رضا افتادم. از رادیوی داخلی پرسیدم:

 رضا! رضا صدای منو می‌شنوی؟ جواب بده.

 صدایی نیامد، دوباره صدا زدم ولی بی‌فایده بود، پاسخی دریافت نکردم.

 نگرانی تمام وجودم را فراگرفته بود. با خود فکر کردم شاید سامانه ارتباطی بین دو کابین از کار افتاده باشد. با چک‌لیست پروازی به شانه‌اش زدم. دوباره صدایش زدم. ولی نه حرکتی کرد و نه جوابی داد. با خود گفتم: «احتمالا رضا شهید شده باشد!»

 دقت کردم ببینم چه اتفاقی افتاده! تکه‌های گوشت و «پر» به اطراف کابین چسبیده بود. تازه پی بردم با یک دسته پرنده بزرگ دریایی برخورد کرده‌ایم. با آن سرعت یک گنجشک کوچک هم مانند یک گلوله ضدهوایی عمل می‌کند. دعا می‌کردم برای یاسینی اتفاقی نیفتاده باشد. گوش چپم به شدت درد می‌کرد. اضطراب و نگرانی وجودم را فراگرفته بود. خلبان کابین جلو قادر به هدایت هواپیما نبود. مجبور بودم خودم آن را کنترل کنم. تمام تلاشم را به کار بستم هواپیما را به طرف مرز هدایت کنم. ولی دستگاه‌های ناوبری کار نمی‌کردند. افسر کنترلر رادار را صدا ‌زدم. جوابی نشنیدم. سرگردان و بی‌هدف در آسمان پرواز می‌کردم و هرازگاهی باز رادار را صدا می‌زدم. معرف پرواز ما «ابابیل» بود.

 از ابابیل به رادار، صدای مرا می‌شنوی؟

بعد از سه بار، صدای مبهمی به گوشم رسید.

 ابابیل، من عقابم، به گوشم! عقاب صحبت می‌کنه.

 گویا یکی از هواپیماهای گشت رزمی اف-14 که در منطقه بود، صدای مرا شنیده بود. برای مدتی سکوت برقرار شد. زیرا به دلیل صدمه وارده به هواپیما برای تماس با اف-14 مشکل داشتم. باز صدای خلبانان اف-14 آمد: مشکلی پیش آمده؟

 با دستپاچگی جواب داد:

هواپیمای ما آسیب دیده. نمی‌دانم خلبان بیهوش شده یا شهید!

 عقاب جواب داد:

آرامش خودت را حفظ کن. سعی کن کنترل هواپیما را داشته باشی. من دارم به طرفت می‌آیم. لحظاتی بعد اف-14 به خلبانی محمدهاشم آل‌آقا در کنارم قرار گرفت و گفت:‌ابابیل همین‌طور به پرواز ادامه بده. مواظب باشد از صندلی پران استفاده نکنی. چون چتر صندلی باز شده و به قسمتی از بالای بدنه‌ هواپیما گیر کرده. هواپیمایتان شبیه آواکس شده.

 تشکر کردم و گفتم: «سعی می‌کنم کنترل هواپیما را داشته باشم. ولی نمی‌دانم چه اتفاقی برای یاسینی افتاده!

آل‌آقا جواب داد:

نگران نباش خونسردی خودت را حفظ کن و روی همین مسیر ادامه بده. من سمت راست،‌کمی عقب‌تر می‌آیم. نگران نباش.

 با وضعیت چترنجات،‌تنها فکری که داشتم ادامه‌ پرواز بود. چون امکان استفاده از آن وجود نداشت. قدرت موتورهای هواپیما در حالت صددرصد بود؛ ولی فقط 180 ناتیکال مایل سرعت داشتیم که برای اف-4 خیلی کم بود. سرانجام از مرز گذشتیم. کمی آرام‌تر شدم. هنوز نگران رضا بودم. روی شهر دیلم متوجه تکان خوردن رضا شده و خیلی خوشحال شدم.

نمی‌توانستم با رادیو به او بگویم از صندلی پران استفاده نکند. با چک‌لیست به شانه‌اش زدم. صورتش را حرکت داد.از آینه دیدم براثر برخورد تکه‌های طلق کاناپی، ماسک و کلاهش افتاده و صورتش غرق خون است.

 لبخندی برلب داشت که حاکی از هشیاری او بود.

 روی یک تکه کاغذ نوشتم:‌«مبادا از صندلی پران استفاده کنی. چون چتر آن باز شده.» در جوابم نوشت: «هر طور شده هواپیما را به پایگاه می‌رسانیم.»

 رضا کنترل هواپیما را به دست گرفت و من نفس راحتی کشیدم. از زنده بودن رضا خیلی خوشحال بودم. هواپیما به آرامی به سمت بوشهر در حرکت بود تا اینکه با پایگاه رسیدیم. دلهره عجیبی داشتم. گرچه مطمئن بودم یاسینی خلبانی ماهر است،‌اما فکر می‌کردم آیا می‌توانیم سالم بنشینیم. به باند نزدیک شدیم و سرانجام چرخ‌ها باند ایستاد. به کمک عوامل فنی که دوان‌دوان به طرف ما آمدند، از هواپیما خارج شدیم.

 با دیدن هواپیما عرق سردی بر تنم نشست. هواپیما چنان شده بود که گویی چند نفر با تبر به جانش افتاده بودند. کاناپی به شدت آسیب دیده و خرد شده بود. بیشتر نقاط بدنه تو رفته و 150 تیغه موتور سمت راست صدمه دیده یا شکسته بود. یعنی موتور دیگر به درد نمی‌خورد. خیلی عجیب بود که هواپیما با این حجم آسیب، 125 مایل پرواز کند و یا فرود آید.

نگاهی به یاسینی کردم. هر دو خدا را شکر کردیم. فرمانده گردان ‌نگهداری بعد از بازدید او هواپیما گفت: «معلوم نیست این هواپیما چطور پرواز کرده! این واقعا امداد غیبی بود. موتورها به شدت آسیب دیده و از رده خارج شده‌اند!»

 درد گوش هر دویمان را عذاب می‌داد. به خواست فرمانده پایگاه، به برازجان رفتیم تا از وضعیت گوشمان مطلع شویم. پزشک بهداری بعد از معاینه گفت: «پرده‌ گوش چپ هر دوی شما پاره شده است.»

 سیدرضا یاسینی لبخندی زد و گفت:‌«آقا مسعود هر دو «کر» شدیم. خدا آخر و عاقبت ما را ختم به خیر کند. برگردیم که پایگاه به خلبان نیاز دارد.»